Sajnos csak Japánban kapható a legegyedibb mobil

mobil Japan
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Manapság már mindenki ugyanolyan telefonokkal mászkál, kizárólag a különböző tokokkal tudunk valami egyediséget vinni az eszközeinkbe. Ezt egy japán cég is kiszúrta, sikerült olyan telefonokat alkotniuk, amiből nincs még egy. Kár, hogy ezt az egyedi mobilt szinte sehol nem árulják a világon.

Mindenki szereti személyre szabni a tárgyait, hiszen manapság már minden egyforma. A telefonjaink esetében nem sok dolgot tehetünk, csak a tokokkal játszhatunk, de ahhoz sincs mindenkinek kedve. Egy Japán cég is észrevette, hogy a sok egyformaságból szeretnének az emberek kitűnni, így alkottak egy olyan csúcsmobilt, ami tényleg személyre szabható.

Osztott hátlappal készült, és temérdek lehetőségből választhatunk. Nemcsak színeket, hanem anyagokat is. Lehet természetesen, műanyag, fa, vagy éppen márvány borítású is, de ha éppen ahhoz van kedvünk, akkor farmert is választhatunk: már csak a saját fantáziánk szabhat határt a telefon kinézetének! Biztosan nagyon sokan egyszerűen imádnák a képességeiben is kiváló mobilt, de sajnos egyelőre csak távolról csodálhatjuk, ugyanis kizárólag Japánban kapható - írja a The Verge.

Villám csapott bele két strandoló nőbe Csongrádonhttp://www.life.hu/news/20170724-villam-csapott-bele-a-strandolokba-csongradon.htmlA két nőt újra is kellett éleszteni. A baleset a Körös-toroki szabadstrandon történt.News--Interneten árulta és szexrabszolgaként tartotta fogva barátnőjét ez a férfi (18+)http://www.life.hu/news/20170722-interneten-arulta-es-szexrabszolgakent-tartotta-fogva-baratnojet.htmlAz angliában élő Ryszard Bojarski egy netes társkeresőn ismerte meg a lengyel nőt, akit aztán kicsábított magához. Ám szerencsétlen asszony romantikus párkapcsolat helyett szörnyű helyzetbe került. News--Gömbvillám csapott le Szombathelyenhttp://www.life.hu/news/20170723-gombvillam-csapott-le-szombathelyen-vas-megyeben.htmlTöbben is látták a piros, vagy narancsszínű gömböt Szombathelyen, ami két daru között vágott be egy családi ház kerítéséhez, ahol a tuják nagy lánggal kezdtek égni. A szomszédok és a tűzoltók azonnal oltani kezdték a tüzet. NewsOrigoVéget ér a kánikula, hidegfront közeleghttp://www.life.hu/news/20170723-veget-er-a-kanikula-hidegfront-kozeleg.htmlAz ország nagyobbik, délkeleti felén 25, 26 fok körüli, főként a Tiszántúlon és a Dél-Alföldön 27 fok feletti középhőmérséklet várható vasárnap. A hét elejére hidegfron érkezik, de csak néhány napra várható az enyhülés, aztán visszatér a kánikula. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.