Életét vesztette Kanchan Nath, indiai tévés: Videó!

halál műsorvezető
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tragikus körülmények között veszítette életét a híres indiai műsorvezető. Megrázó felvétel készült a döbbenetes eseményről. 

Kanchan Nath, indiai műsorvezetőt Mumbai városában érte utol a halál, mikor éppen egy jóga óra után tartott hazafelé. Kényelmes tempóval sétált, mikor egyik pillanatról a másikra kidőlt egy pálmafa, és eltalálta a védtelen nőt.

Az 58 éves sérülthez azonnal odaszaladtak a járókelők, mentőt is hívtak hozzá, de sajnos már nem tudták megmenteni, a kórházban életét vesztette. Több létfontosságú szerve is sérült, így esélytelen volt a gyógyulás lehetősége - írta meg a LiveLeak.

Így gyászolják a magyar sztárok a Linkin Park énekesét

Bizonyos információk szerint Chester már régóta küzdött drog- és alkoholfüggőséggel élt, és mint kiderült, sokat foglalkoztatta a halál gondolata egy gyermekkori trauma miatt: fiatalon egy idősebb férfi molesztálta. A hazai sztárok is sorra búcsút vesznek a híres énekestől, a közösségi oldalaikon jelennek meg a fotók és a szívszorító sorok...

Sajnos csak Japánban kapható a legegyedibb mobilhttp://www.life.hu/news/20170724-csak-japanban-kaphato-a-legegyedibb-mobil.htmlManapság már mindenki ugyanolyan telefonokkal mászkál, kizárólag a különböző tokokkal tudunk valami egyediséget vinni az eszközeinkbe. Ezt egy japán cég is kiszúrta, sikerült olyan telefonokat alkotniuk, amiből nincs még egy. Kár, hogy ezt az egyedi mobilt szinte sehol nem árulják a világon. NewsOrigoFehér cápával úszott versenyt Michael Phelps http://www.life.hu/news/20170724-michael-phelps-kihivott-egy-feher-capat.htmlMichael Phelps nem aprózta el: arra volt kíváncsi milyenek az úszói képességei egy cápához mérve. Hihetetlen eredmény született. News--19 éves lányt gyilkoltak meg, majd hulláját fagyasztóba rejtették Londonbanhttp://www.life.hu/news/20170724-19-eves-lany-hullajat-rejtettek-el-egy-fagyasztoban-londonban.htmlHalálra szurkálták és a fagyasztóba rejtették a 19 éves londoni lány hulláját: két férfit tartóztattak le az esettel kapcsolatban. News--Villám csapott bele két strandoló nőbe Csongrádonhttp://www.life.hu/news/20170724-villam-csapott-bele-a-strandolokba-csongradon.htmlA két nőt újra is kellett éleszteni. A baleset a Körös-toroki szabadstrandon történt.News--Gömbvillám csapott le Szombathelyenhttp://www.life.hu/news/20170723-gombvillam-csapott-le-szombathelyen-vas-megyeben.htmlTöbben is látták a piros, vagy narancsszínű gömböt Szombathelyen, ami két daru között vágott be egy családi ház kerítéséhez, ahol a tuják nagy lánggal kezdtek égni. A szomszédok és a tűzoltók azonnal oltani kezdték a tüzet. NewsOrigoInterneten árulta és szexrabszolgaként tartotta fogva barátnőjét ez a férfi (18+)http://www.life.hu/news/20170722-interneten-arulta-es-szexrabszolgakent-tartotta-fogva-baratnojet.htmlAz angliában élő Ryszard Bojarski egy netes társkeresőn ismerte meg a lengyel nőt, akit aztán kicsábított magához. Ám szerencsétlen asszony romantikus párkapcsolat helyett szörnyű helyzetbe került. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.