Halott szobalány szellemét vették fel egy kastélyban - Videó!

Forrás: Giphy -
halott szellem szobalány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csak a kastély berendezéséről akart készíteni egy felvételt, de annál sokkal rendkívülibb dolgot sikerült megörökíteniük: egy halott szobalány szellemét vette videóra a fiatal pár.

Pihenni utazott el Danielle és Savanna az Észak-Karolinában található Tryon palotába, és mindenképpen meg szerették volna örökíteni a kastély lenyűgöző szépségét. Kívülről és belülről is készítettek felvételeket, ám az egyik videón olyan dolgot vettek észre, amitől kirázta őket a hideg. Danielle a palota berendezéséről készített éppen videót, amikor sikerült lefilmezni egy halott szobalány szellemét.

Szellemszobalány videóztak - Képünk illusztráció Forrás: Giphy

A pár legalábbis úgy gondolja, hogy a felvételen látható elmosódott alak nem lehet más, csakis egy hajdanán ott szolgálóként dolgozó lány szelleme. A palotában ugyanis 1798-ban szörnyű tűzvész pusztított, sokan az életüket vesztették. A pár úgy gondolja, hogy videójukon csakis egy szellem látható, méghozzá egy olyan szolgálóé, aki a tűz áldozata lett!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.