Bravúros mentéssel szépített a vizes vébén az úszómester: Videó!

úszómester aputest vizes vb 2017
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gyorsan terjed a pocakos úszómester videója, aki félelmet nem ismerve csobbant be egy úszósapkáért a vizes vébén. 

"Baywatch 2.0 ma délelőtt, Budapesten" - ezzel a szöveggel kommentelte az Eurosport azt a felvételt, ami a habtestű úszómesterről készült a vizes vébén. A férfi észrevette, hogy a vízben maradt egy úszósapka, és azt is felmérte, hogy amíg az ott lebeg, nem fog elkezdődni a következő szám.

Így hát nem szórakozott, hanem bevetette magát a vízbe, és kihalászta a sapkát. A becsobbanás pillanatát sajnos nem láttuk, de azt igen, ahogy kihengerelte önmagát a medence szélére.

A talajt elérve feltápászkodott, a magasba emelte az úszósapkát, a nézők pedig hatalmas tapssal és ujjongással reagáltak, szerencsére értették a humort. Ő a nap hőse, ez már teljesen biztos.

Ilyen csodaszép volt Egerszegi Krisztina a vizes vb megnyitóján

14 éves volt Egerszegi Krisztina, amikor egy életre megjegyeztük a nevét, hiszen a nagyon fiatal úszónő aranyérmet szerzett az 1988-as olimpián, Szöulban. Egerszegi a pályafutása során öt aranyat hozott el az olimpiákról, és kétszer nyert világbajnokságot. Nem volt hát kérdés, hogy ő is szerepet kap a vízes vb megnyitóján Budapesten.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.