Isztriai félsziget Nyár hóesés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Azt hittük, annál durvább már nem lehet, hogy áprilisban Budapesten esett a hó. Pedig de...

Míg mi sírva könyörögtünk egy kis enyhülésért, addig a horvátok vért izzadnak a hólapátolással. Ez nem vicc, Isztrián ugyanis leesett a hó, nem is kicsit. A hőmérséklet 15 fokra esett le, és sűrű jeges hópelyhek kíséretében lecsapott az ítéletidő.

Nem csoda, hogy a brutális időjárás számos gyümölcsös idei termését tönkre tette. A közösségi oldalon sorra jelentek meg fényképek és videók az esetről, hiszen érthető módon senki nem akart hinni a szemének. Ilyen nincs, hogy július végén esik a hó, ám kiderült, hogy mégis van.

Többen is lapátot ragadtak, hogy a járhatatlanná vált utakat szabaddá tegyék az autósok számára, hiszen a hókotróautók nem annyira álltak készenlétben a nyár kellős közepén.

Őszintén szólva, mi még sosem láttuk Horvátországot és a hópelyheket azonos helyen megjelenni. Igazi ritkaság egy ilyen felvétel:

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.