Megrémült az operatőr a kísértettől: Videó!

Forrás: Spiriteam -
videó szellem kísértet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem mindennapi felvétel bizonyítja: szellemek bizony léteznek. 

A Spiriteam csapata Portsmouthban dolgozott múlt héten vasárnap, mikor a különleges eset történt. Az operatőr, éppen a földön térdepelve filmezett, mikor valaki vagy valami hátulról meglökte a férfit.

Hiába nézegették a férfi hátát, nem volt nyoma a szellem érintésének Forrás: Spiriteam

Az erről készült videófelvételen jól látszik, ahogy kibillen az egyensúlyából, vagyis szinte biztos, hogy nem megjátszott jelenetről van szó. Az operatőr, aki köztudottan nem hisz a szellemekben, teljesen megrémült, megfordult, és próbálta rögzíteni a kísértetet.

"Úristen, valami hozzám ért, valami hozzá ért a hátamhoz" - mondta ijedten, de a kollégái nagyon jól szórakoztak. Az egyik kollégája hátán meg is mutatta, hogy milyen volt a kísértet érintése - írta meg a Mirror.

Öt jel, hogy otthonodban nem vagy egyedül

Furcsa zajokat hallasz? Megmagyarázhatatlan villanásokat látsz? Sokan tapasztalnak az otthonukban furcsa jelenségeket. Valaki legyint ezekre, más túlvilági üzenetként tekint rájuk. Te melyik csoportba tartozol? Olvass tovább itt...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.