Busz elé lökte 4 hónapos terhes barátnőjét Lucas Monteiro, hogy elvetéljen

Forrás: Thinkstock -
gyilkosság terhes busz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem volt hajlandó az abortuszra a fiatal nő, barátja pedig félt, hogy így nem folytathatja a tanulmányait. A 25 éves Lucas Monteiro ezért egy mozgó busz elé lökte a nőt, hogy elvetéljen.

Borzalmas tettre szánta el magát a 25 éves joghallgató: majdnem megölte barátnőjét és születetndő gyermekét. Lucas Monteiro joghallgató, és nem akart gyermeket, de a barátnője teherbe esett. A fiatal nő nem volt hajlandó abortuszra, Lucas pedig attól félt, hogy ez az egész ügy hátráltatja majd őt a tanulmányaiban.

Busz elé lökte terhes barátnőjét - Képünk illusztráció Forrás: Thinkstock

Mivel a babát nem vetették el, Lucas drasztikus lépésre szánta el magát: mougó busz elé lökte a 4 hónapos terhes barátnőjét. A rendőrök már le is tartóztatták a férfit gyilkossági kísérlet vádjával, mivel a környező épületek biztonsági kamerái mindent felvettek. A nő túlélte a balesetet, a hírek szerint csak a lába sérült meg - írja a The New York Post.

Idén értük el leghamarabb a túlfogyasztás napjáthttp://www.life.hu/news/20170803-iden-ertuk-el-legkorabban-a-tulfogyasztas-napjat.htmlAz emberiség alig több mint 7 hónap alatt elhasználta az egy évre elegendő erőforrásait, már mától a jövő évit habzsoljuk. Minden évben egyre korábban érjük el ezt az időpontot, az idén merítettük ki leggyorsabban a Földet! NewsOrigoSzamarakat hágott meg egy férfi http://www.life.hu/news/20170802-szamarakkal-kozosult-egy-beteg-ferfi.htmlIlyen üggyel bíróság elé kerülni nem semmi. News--Szellemek laknak Claudia Schiffer otthonában: Fotók! http://www.life.hu/news/20170802-szellemek-vannak-claudia-schiffer-csodas-otthonaban.htmlClaudia Schiffer bevallotta, hogy bizony ők soha sincsenek teljesen egyedül az otthonukban, ugyanis szellemek élnek közöttük. News--Kerítésnek csapódott a tangában motorozó modell, Olga Proninahttp://www.life.hu/news/20170802-keritesnek-csapodott-a-tangaban-motorozo-modell.htmlElképesztő népszerűségnek örvendett az Insta-modell, főleg azért, mert szexi szerelésekben pattant motorra. Azonban egy szörnyű balesetben életét vesztette: kerítésnek csapódott motorjával. NewsOrigoA 27 éves Darla Elizabeth Hise megölte 6 éves gyermekét, hogy megvédje az ufóktólhttp://www.life.hu/news/20170801-meg-akarta-vedeni-az-ufoktol-gyermeket-ezert-megolte.htmlHatéves gyermeke meggyilkolásával vádolják a 27 éves Darla Elizabeth Hise-t, aki a bíróságon egészen különös védekezéssel állt elő: azt mondta, csak a földönkívüliektől akarta megvédeni lányát, és inkább a mennybe küldte. NewsThinkstockSokan kórházba kerültek, többen meghaltak a hőség miatt Japánbanhttp://www.life.hu/news/20170801-sokan-korhazba-kerultek-tobben-meghaltak-a-hoseg-miatt-japanban.htmlA rendkívüli meleg miatt nyolc ember meghalt, és legalább 5315 ember került hőgutával kórházba Japánban - közölte kedden a helyi katasztrófavédelem feladatait is ellátó tűzoltóság. NewsThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.