Erdőtűz pusztít Olaszországban

Forrás: AFP/Giovanni Isolino -
Olaszország baleset tűz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A nyár csupa móka és kacagás, de a szárazság és a forróság könnyedén katasztrófát okozhat. Ez történt most Olaszországban is. 

Olaszország középső és déli részén erdőtűz pusztít, melynek következtében már három ember is életét vesztette -adta hírül az MTI. A főváros közelében - Tivoliban - találták meg két nő holttestét egy nyaralóban. Az elhunytakhoz egy férfi is tartozott, akit még sikerült kimenekíteni, azóta is kórházban van.

Egy hónappal ezelőtt is volt erdőtűz Olaszországban, akkor Szicíliában pusztítottak a lángok Forrás: AFP/Giovanni Isolino

A többi nyaralóból is kimentették az embereket, de sajnos egy 84 éves idős ember is életét vesztette. Ő a nápolyi telkén dolgozott, mikor váratlanul ellepték a környezetét a lángok. Nem élte túl a tüzet.

Az emberek gyászolnak, és rettegésben vannak, ami érthető is, hiszen ebben a szárazságban rendkívül nehéz megállítani a tüzet - írta meg a Ripost.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.