Nyilatkozott a kánikulában elhunyt magyar játékvezető, K. Lajos lánya

Forrás: http://jatekvezetoleszek.hu -
halál kánikula játékvezető
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
40 fokos kánikulában végezte a fizikai tesztet a magyar jétlkvezető, Komlósi Lajos, de a célba nem ért be. Összeesett, és elhunyt. A lánya elárulta, ő figyelmeztette apját a veszélyre. 

Tikkasztó hőségben kellett elvégeznie a fizikai tesztet egy megye III-as játékvezetőnek, K. Lajosnak. Ahogy arról a Life.hu is beszámolt, a bíró rosszul lett a teszt közben, később pedig az életét vesztette. Lánya nyilatkozott a szörnyű tragédiáról, leszögezte, ő figyelmeztette apját, hogy veszélyes ilyenkor futni, de az nem törődött vele. Pedig ha hallgatott volna lányára, még ma is élne.

A magyar játékvezető még ma is élne, ha a lányára hallgat - Képünk illusztráció Forrás: http://jatekvezetoleszek.hu

És most nincs többé... Elhagyott a világ legdrágább édesapja"

mondta a BorsnakAdatok bizonyítják, ha az egyes pályán halad, akkor teljesíti a 2400-at, de mivel a 7-esen futott, 2652 métert tett meg. Mindössze negyven méterre volt a céltól, amikor a forróságban elfogyott az ereje"

Bedrogozva, bőröndbe zárva rabolták el Chloe Ayling modellt Milánóbanhttp://www.life.hu/news/20170807-bedrogozva-borondbe-zarva-raboltak-el-chloe-ayling-modellt-milanoban.htmlEgy lengyel származású brit férfi próbálta meg elrabolni a 20 éves fotómodellt. Bedrogozta és egy bőröndbe rejtette. Az olasz rendőség szerencsére elfogta az elkövetőt. NewsOrigoMeghalt Betty Cuthbert egykori olimpikonhttp://www.life.hu/news/20170807-meghalt-betty-cuthbert-olimpikon.htmlHetvenkilenc éves korában elhunyt Betty Cuthbert, az ausztrálok négyszeres olimpiai bajnok atlétája.News--Hosszúszárnyú bálna emelt a levegőbe egy turistahajót az ausztrál partoknálhttp://www.life.hu/news/20170807-hosszuszarnyu-balna-emelt-a-levegobe-egy-turistahajot-ausztralia.htmlHosszúszárnyú bálna rontott alulról egy turistákat szállító hajónak az ausztrál partoknál, egy utas eszméletét vesztette, hárman csonttörést szenvedtek - közölte a hajó kapitánya hétfőn. NewsOrigoCsaknem ötven lakóházban tett kárt a zivatarhttp://www.life.hu/news/20170807-otven-lakohazban-tett-kart-a-zivatar-oroshaza.htmlVasárnap délutántól hétfő reggelig országszerte csaknem ötven lakóház sérült meg a viharban, több mint kétszáz tűzoltói beavatkozásra volt szükség - közölte Mukics Dániel, az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság helyettes szóvivője az MTI-vel.NewsOrigoBalesetet szenvedett egy család, az édesapa meghalt: Videó! http://www.life.hu/news/20170806-meghalt-egy-edesapa-egy-autos-balesetben.htmlElképesztő tragédia történt szombat reggel: egy 62 éves nyaralásból hazafelé tartó férfi veszítette életét. News--Magyar filmrendező tepert le egy őrjöngő utast a repülőgépenhttp://www.life.hu/news/20170806-magyar-filmrendezo-vekes-csaba-tepert-le-egy-orjongo-utast-a-repulogepen.htmlVékes Csaba Kanadában forgatta legújabb filmjét, a Hetedik alabárdost, amikor is hazafelé a repülőn incidensbe keveredett. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.