Elhunyt az ausztrál olimpiai bajnok kerékpározó, Stephen Wooldridge

Forrás: Thinkstock -
Stephen Wooldridge
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tragikus hirtelenséggel, 39 éves korában elhunyt Stephen Wooldridge, az ausztrálok olimpiai bajnok pályakerékpározója.

Wooldridge a 2004-es athéni olimpián, valamint 2002 és 2006 között négy világbajnokságon diadalmaskodott az ausztrál válogatottal az üldözéses csapatversenyében.

A sydneyi születésű sportember - aki két gyermeket hagyott maga után - karrierjét követően sem távolodott el a sportágtól, amelyben adminisztratív feladatokat látott el.

Paprikaspray is van a Szigetenhttp://www.life.hu/news/20170815-paprika-spray-tol-fuldokoltak-a-fesztivalozok.htmlAz egyik koncert alatt történt az eset, de volt olyan fesztiválozó, aki egy vitát akart ezzel lerendezni. News--Meteor fúródott egy férfi kertjébe: Videó! http://www.life.hu/news/20170815-meteor-landolt-egy-ferfi-kertjeben.htmlKisebb méretű meteor csapódott egy férfi kertjébe Georgiában. Az esetről videó is készült. News--Repülős Gizi újra akcióbanhttp://www.life.hu/news/20170815-repulos-gizi-visszatert.htmlA 91 éves tolvaj, Repülős Gizi egy ideje nem hallatott már magáról, ám ezúttal ismét lecsapott Tatabányán. NewsOrigoMa éjszaka láthatók a Perseidákhttp://www.life.hu/news/20170813-ma-ejszaka-lathatok-a-perseidak-az-egen.htmlMa éjszaka láthatók majd az égen a Perseidák, így hullócsillagok százait is láthatják, akik ébren maradnak. NewsOrigoVolt barátja akart megölni egy magyar nőt Torinóbanhttp://www.life.hu/news/20170813-exbaratja-akart-megolni-egy-magyar-not-torinoban.htmlVolt barátja akart megölni egy magyar nőt az észak-olaszországi Torinóban vasárnap. A 31 éves nőt volt partnere szakításuk miatt fegyverrel fenyegette meg az utcán, majd a helyszínre érkező rendőrök előtt öngyilkos lett a férfi - jelentette az Ansa olasz hírügynökség.NewsThinkstockFelborult lakókocsi miatt nem jár a H5-ös HÉVhttp://www.life.hu/news/20170813-felborult-lakokocsi-miatt-nem-jar-a-5-os-hev.htmlFelborult egy lakókocsi vasárnap kora délután az Óbudai-sziget H-hídjánál, az úttestre és a sínekre borult jármű miatt a rakpart érintett szakaszát lezárták és a HÉV-forgalom is szünetel a Szentlélek tér és a Filatorigát között - közölte a katasztrófavédelem a honlapján vasárnap. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.