Elfogták a barcelonai merénylőt, Driss Oukabirt

Forrás: -- -
Barcelona terrorcselekmény
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Két óra alatt elfogták a barcelonai terrorral gyanúsított férfit. A rendőrök bilincsben vezették el.

Driss Oukabir muszlim férfi bérelte és vezette a furgont, amivel a tömegbe hajtott. Oukabir egy fehér furgonnal késődélután a tömegbe hajtott Barcelonában egyik sétásló utcájában, ezzel megölve 13 embert. A sérültek száma eléri a harminckettőt, gyerekek is vannak közöttük.

Driss Oukabir rendőrség fotó Forrás: --

Terrortámadás Barcelonában: emberek közé hajtott egy teherautó http://www.life.hu/news/20170817-terrortamadas-barcelonaban-emberek-koze-hajtott-egy-teherauto.htmlEgy fehér furgon hajtott a tömegbe késő délután a La Ramblán, Barcelona szívében. 13-an meghaltak, és körülbelül 50-en megsérültek a város legzsúfoltabb sétálóutcájában. A sofőr egy muszlim férfi, aki a gázolás után elmenekült helyszínről, és egy közeli étteremben ejtett túszokat. News--Az egyik legintenzívebb hőhullám volt nyáronhttp://www.life.hu/news/20170812-meteorologiai-szolgalat-az-egyik-legintenzivebb-hohullam-volt-nyaron.htmlA tíz legintenzívebb magyarországi hőhullám közé is bekerült az egyik idei hőségperiódius - írta az Országos Meteorológiai Szolgálat. A honlapjukon közzétett elemzés szerint a melegedés töretlen, a jövőben egyre több és hosszabb hőhullám várható. News--Itt a hidegfront - Vihar, záporeső, zivatar, jégeső a hétvégénhttp://www.life.hu/news/20170812-vihar-zaporeso-zivatar-jegeso-varhato-a-hetvegen-idojaras.htmlPéntekről szombatra virradó éjszaka már az ország középső felében élők is fellélegezhettek: megérkezett a hidegfront. Budapesten a legmagasabb hőmérséklet 25 fok lesz, hajnalban 19-et mértek. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.