hőségriadó kánikula időjárás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A mai napon igazi strandolós, nyári időben lesz részünk. Az ország bizonyos megyéiben már érvényben van az elsőfokú hőségriadó is. 

Elsőfokú hőségriadót akkor rendelnek el, mikor egy megyében a napi átlaghőmérséklet meghaladja a 25 fokot. A mai napon riasztást kapott Pest megye, Baranya, Fejér, Győr-Moson-Sopron, Komárom-Esztergom, Somogy, Tolna és Vagy megye is.

Több megyére is érvényben van az elsőfokú figyelmeztetés Forrás: Met.hu

Országos átlagot tekintve, 29 és 34 fok közötti hőmérséklettel kell számolunk, száraz, meleg, napos égbolttal. Helyenként néhány fátyolfelhő megjelenhet, de csapadékra nem igazán kell készülnünk.

A késő esti 19 és 26 fok közötti értékekről péntek hajnalra általában 15 és 20 fok közé hűl le a levegő. Hétvégére azonban elérkezik hozzánk egy hidegfront, előreláthatólag vasárnap várható nagyobb lehűlés - írta meg a Met.hu

Szellemet videóztak egy temetőben http://www.life.hu/news/20170816-szellemet-rogzitettek-egy-temetoben.htmlBizarr felvétel került napvilágra nemrég: az egyik liverpooli temetőben kísértetet láttak. NewsThinkstock33 éves feleségétől akar gyereket a 107 éves etióp férfihttp://www.life.hu/news/20170816-33-eves-felesegetol-akar-gyereket-a-107-eves-ferfi-etiopia.htmlFérj és feleség között hetvennégy év a korkülönbség.NewsThinkstockIrom Sharmila: egy nő, aki 16 évig éhségsztrájkolt az erőszak ellen http://www.life.hu/news/20170816-16-evig-ehsegsztrajkolt-irom-sharmila-az-eroszak-ellen.htmlIrom Sharmila megelégelte az indiai törvényeket, ugyanis azok olyan tetteket is elnéznek, amelyek véleménye szerint nem emberhez méltóak. NewsOrigoElhunyt az ausztrál olimpiai bajnok kerékpározó, Stephen Wooldridgehttp://www.life.hu/news/20170816-elhunyt-az-ausztral-olimpiai-bajnok-kerekparozo-stephen-wooldridge.htmlTragikus hirtelenséggel, 39 éves korában elhunyt Stephen Wooldridge, az ausztrálok olimpiai bajnok pályakerékpározója.News--Volt barátja akart megölni egy magyar nőt Torinóbanhttp://www.life.hu/news/20170813-exbaratja-akart-megolni-egy-magyar-not-torinoban.htmlVolt barátja akart megölni egy magyar nőt az észak-olaszországi Torinóban vasárnap. A 31 éves nőt volt partnere szakításuk miatt fegyverrel fenyegette meg az utcán, majd a helyszínre érkező rendőrök előtt öngyilkos lett a férfi - jelentette az Ansa olasz hírügynökség.NewsThinkstockHolttestet találtak a Velencei-tóban http://www.life.hu/news/20170812-holttestet-talaltak-a-velencei-toban-szombaton-reggel.htmlFérfi holttestére bukkantak szombaton reggel a Velencei-tóban, Agárdon - közölte a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság ügyeletes sajtószóvivője az MTI-vel. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.