szippantós kocsi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ha nem látjuk a videót, akkor nem is gondolnánk, hogy ilyen megtörténhet. Mostantól mindig ez a videó jut majd az eszünkbe, ha arról panaszkodunk, hogy pocsék napunk volt.

A videót Oroszországban rögzítették, ahonnan gyakran elég vicces közlekedési videók és párkeresési fotók kerülnek fel a netre. A szippantós kocsi a pirosnál várakozik, amikor megtörténik a baj. A mellette lévő többi autós pedig csak pislogott a megdöbbentéstől. Az esetet a Vezess szúrta ki.

Fürdőzők élesztettek újra egy nőt a Mályi-tóban http://www.life.hu/news/20170817-a-malyi-toban-furdozok-elesztettek-ujra-egy-not.htmlMajdnem tragédia történt szerdán a Mályi-tónál, amikor egy 54 éves nő elmerült a vízben. News--Paprikaspray is van a Szigetenhttp://www.life.hu/news/20170815-paprika-spray-tol-fuldokoltak-a-fesztivalozok.htmlAz egyik koncert alatt történt az eset, de volt olyan fesztiválozó, aki egy vitát akart ezzel lerendezni. News--Fotó: Lopás a Palatinuson, őket keresi a rendőrséghttp://www.life.hu/news/20170805-rablas-a-palatinuson.htmlKegyetlen módon lopták el egy kétgyermekes anyuka értékeit - akinek egyik kisfia középsúlyos értelmi sérült - augusztus elsején a Palatinus strandon. A nő, akinek mobilját, pénzét és saját, valamint gyermekei papírjait is elrabolták, szívszorító bejegyzést írt a Facebookon. NewsOrigoSajóba fulladt egy ózdi fiúhttp://www.life.hu/news/20170724-a-sajoba-fulladt-egy-ozdi-fiu.htmlNégy ózdi barát határozta el még csütörtökön délután, hogy megmártóznak a Sajóban. A közeli Sajónémetibe mentek, ám egyiküket elnyelte a kiszámíthatatlan folyó. NewsOrigoElhunyt Maryam Mirzakani matematikus, a Fields-érem első női díjazottjahttp://www.life.hu/news/20170715-elhunyt-marjam-mirzakani-matematikus.htmlNegyven évesen elhunyt Marjam Mirzakani iráni matematikus, az első - és eddig egyetlen - nő, akinek odaítélték a matematika Nobel-díjának is nevezett Fields-érmet.NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.