Így menekült a nő, aki alatt összeomlott a híd - videó

híd áradás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Félelmetes videót töltöttek a fel a YouTube-ra 3 napja. A felvételen egy menekülő nő látható, akinek a lába alatt elmossa a hidat az áradó folyó.

A nő élete valóban másodperceken múlt. Próbált a lehető leggyorsabban átfutni a hídon, mielőtt azt elsodorta volna a megáradt folyó. A híd már kezdett teljesen leszakadni a partról, amikor a nő még mindig futott. Amint a partra lép, a folyó elsodorta a szerkezetet.

A drámai esemény Kína déli részén, Wenqiaoban történt. A környéket rendszeresen elárasztja a megáradt folyó, ezért semmisült meg az előző híd is - írja a Daily Mailre hivatkozva, az NDTV.

Autós üldözés és lövések Ózdonhttp://www.life.hu/news/20170819-autos-uldozes-es-lovesek-voltak-ozdon.htmlŐrizetbe vették azt a férfit, aki egy rendőri intézkedés alól ki akarta vonni magát, és autójával a gyalogosan közlekedő rendőr felé hajtott. NewsOrigoFelrobbant egy szippantós autó a pirosnál - videóhttp://www.life.hu/news/20170819-felrobbant-egy-szippantos-auto-a-pirosnal.htmlHa nem látjuk a videót, akkor nem is gondolnánk, hogy ilyen megtörténhet. Mostantól mindig ez a videó jut majd az eszünkbe, ha arról panaszkodunk, hogy pocsék napunk volt. News--Fürdőzők élesztettek újra egy nőt a Mályi-tóban http://www.life.hu/news/20170817-a-malyi-toban-furdozok-elesztettek-ujra-egy-not.htmlMajdnem tragédia történt szerdán a Mályi-tónál, amikor egy 54 éves nő elmerült a vízben. News--Hőség! Nyolc megyében és a fővárosban harmadfokú figyelmeztetéshttp://www.life.hu/news/20170803-nyolc-megyeben-es-a-fovarosban-harmadfoku-figyelmeztetes-a-hoseg-miatt.htmlCsütörtökre már nyolc megyére és Budapestre is a legmagasabb, harmadfokú figyelmeztetését adta ki a hőség veszélye miatt a meteorológiai szolgálat.NewsMeztelenül, egy csónakházban találtak rá az eltűnt magyar nőrehttp://www.life.hu/news/20170809-meztelenul-kerult-elo-ausztriaban-az-eltuntnek-hitt-magyar-no.htmlHárom hétig keresték eltűntként Ausztriában a 29 éves magyar lányt. Végül múlt hét pénteken meztelenül került elő egy csónakházból. Semmire sem emlékszik.News--Elhunyt Maryam Mirzakani matematikus, a Fields-érem első női díjazottjahttp://www.life.hu/news/20170715-elhunyt-marjam-mirzakani-matematikus.htmlNegyven évesen elhunyt Marjam Mirzakani iráni matematikus, az első - és eddig egyetlen - nő, akinek odaítélték a matematika Nobel-díjának is nevezett Fields-érmet.NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.