Nyolcvannégy éves korában elhunyt Dick Gregory

színész halott
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szombaton éjjel elhunyt az ismert komikus. A gyászhírt a fia tette közzé. 

Dick Gregory, a legendás komikus, emberjogi aktivista és színész az utóbi időben gyakran került kórházba, szombaton éjjel pedig egy washingtoni intézményben hunyt el: 84 éves volt.

Fia a BBC-nek azt nyilatkozta, édesapját egy bakteriális fertőzés miatt kezelték.

Rágcsálót talált egy nő a gyorséttermi szendvicsbenhttp://www.life.hu/news/20170820-ragcsalot-talalt-egy-no-a-gyorsettermi-szendvicsben-perel.htmlEgy szendvicsbe sütött rágcsáló miatt perelte be egy nő az amerikai Chick-fil-A gyorsétteremlánc egyik üzletét. NewsOrigoA temetés előtt tűnt el a fiatal lány holttestehttp://www.life.hu/news/20170820-a-temetes-elott-tunt-el-a-fiatal-lany-julie-mott-holtteste.htmlA két évvel ezelőtt elhunyt texasi 25 éves Julie Mott szülei nem tudták feldolgozni a lány halálát. A gyászukat nehezíti, hogy Julie-t a mai napig nem tudták eltemetni, teste ugyanis két évvel ezelőtt, a gyászszertartást követően, de a hamvasztás előtt nyomtalanul eltűnt. Most azonban úgy tűnik, megoldódhat az ügy. News--Terrortámadás Barcelonában: emberek közé hajtott egy teherautó http://www.life.hu/news/20170817-terrortamadas-barcelonaban-emberek-koze-hajtott-egy-teherauto.htmlEgy fehér furgon hajtott a tömegbe késő délután a La Ramblán, Barcelona szívében. 13-an meghaltak, és körülbelül 50-en megsérültek a város legzsúfoltabb sétálóutcájában. A sofőr egy muszlim férfi, aki a gázolás után elmenekült helyszínről, és egy közeli étteremben ejtett túszokat. News--Volt barátja akart megölni egy magyar nőt Torinóbanhttp://www.life.hu/news/20170813-exbaratja-akart-megolni-egy-magyar-not-torinoban.htmlVolt barátja akart megölni egy magyar nőt az észak-olaszországi Torinóban vasárnap. A 31 éves nőt volt partnere szakításuk miatt fegyverrel fenyegette meg az utcán, majd a helyszínre érkező rendőrök előtt öngyilkos lett a férfi - jelentette az Ansa olasz hírügynökség.NewsThinkstockVisszatér a napsütéses meleg nyári időhttp://www.life.hu/news/20170813-visszater-a-napsuteses-meleg-nyari-ido-ajovo-heten-idojaras.htmlA következő napokban ismét sok lesz a napsütés és melegszik az idő: visszatérnek a 30 Celsius-fok feletti maximumok. A hétvégén viszont újabb hidegfront várható, záporokkal lehűléssel - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálatnak az MTI-hez vasárnap eljuttatott országos, középtávú előrejelzéséből.NewsThinkstockHolttestet találtak a Velencei-tóban http://www.life.hu/news/20170812-holttestet-talaltak-a-velencei-toban-szombaton-reggel.htmlFérfi holttestére bukkantak szombaton reggel a Velencei-tóban, Agárdon - közölte a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság ügyeletes sajtószóvivője az MTI-vel. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.