Megoldódni látszik a hosszú évekkel ezelőtt eltűnt fiatal lány, Natalee Holloway ügye

"Forrás: Thinkstock " -
eltűnés natalee holloway
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Natalee Holloway érettségi vizsgáját ment ünnepelni barátaival, Arubába, ám onnan már sosem érkezett haza. Az eset 12 éve történt, a szülők és a testvér azonban sosem adták fel a keresést. Úgy tűnik, végre megoldódik ez az embert próbáló ügy...

Rengeteg teória született a 12 évvel ezelőtt eltűnt 18 éves lány történetéről. Voltak akik szerint egy elítélt gyilkos lehetett a tettes, akit többen láttak a társaság körül ólálkodni azon az éjszakán, amikor Natalee-nek nyoma veszett. A férfit, Joran Van der Sloot és annak testvérét letartóztatták, ám bizonyíték hiányában három hónappal később el kellett engedniük. Bár a férfire a fiatal lány megölését nem tudták rábizonyítani, jelenleg is ül, egy másik egyetemista nő meggyilkolása miatt.

Natalee Holloway, eltűnés Forrás: Facebook / Natalee Holloway

Natalee Hollowayt 2012-ben halottnak nyilvánították, családja mégsem tudott megnyugodni, szerették volna kideríteni, mi történt a gyerekükkel. A nyomozás azóta is tart és úgy tűnik, végre megoldódni látszik: egy férfi azzal jelentkezett a bíróságon, hogy a lány azután halt meg, hogy kábítószert kevertek az italába. Ezek után egy arubai parkban ásták el a holttestét, kaktuszok alá. A rendőrség az elmondott területen emberi maradványokra bukkant, aminek DNS vizsgálatára egy hónapot kell várni. Ha a teszt eredménye kimutatja, hogy valóban Natalee holttestére bukkantak, véget érhet a 12 éve tartó véget nem érő tortúra - írja a Daily Mail.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.