Azt hitted vége a hőségnek? Pedig...

Fotó: Polyák Attila - Origo -
kánikula hőség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A tartós hőség veszélye miatt a fővárosra és több megyére elsőfokú figyelmeztetést adott ki a meteorológiai szolgálat.

A középhőmérséklet szombaton délen, illetve városi környezetben helyenként 25 Celsius-fok körül alakul.

Budapesten, Pest megyében, továbbá Baranya, Bács-Kiskun, Csongrád, Fejér, Győr-Moson-Sopron, Somogy és Tolna megyében van érvényben elsőfokú figyelmeztetés.

Az ország nagy részén túlnyomóan derült, napos időre lehet számítani, de északon több lesz a felhő, és itt egy-egy zápor, zivatar előfordulhat. Helyenként megélénkül, zivatar környezetében viharossá is fokozódhat a szél.

A legmagasabb hőmérséklet 30-36 fok között alakul. Késő estére többnyire 21-27 fokra hűl le a levegő.

Fotó: Polyák Attila - Origo

Savba ült a 31-es buszon a nő: perelni készül - A BKV nem talált idegen anyagot az ülésen!http://www.life.hu/news/20170825-savba-ult-a-31-es-buszon-a-no.htmlMaró savba ült a 31-es BKV-buszon egy nő, azóta gennyes seb borítja a lábát. Ülni és aludni sem tud a fájdalomtól, perre készül. NewsOrigoFriss: Eltűnt két tizenéves magyar lány Esztergombólhttp://www.life.hu/news/20170825-eltunt-egy-15-eves-magyar-lany-es-12-eves-huga.htmlAz Esztergomi Rendőrkapitányság körözési eljárást folytat a 15 éves Lecső Luca Dorottya és a 12 éves Lecső Dóra Rebeka eltűnésének ügyében. A rendőrés a lakosság segítségét kéri! NewsMutáns kecske született egy indiai faluban - Videó!http://www.life.hu/news/20170824-mutans-kecske-szuletett-egy-indiai-faluban.htmlEgy egész falut tart rettegésben egy kecskegida indiában, mivel mutáns, emberfejű ábrázattal született. Az állatról készült videót már 60 ezernél is többen látták! NewsOrigoEzek lesznek 2018 hosszú hétvégéihttp://www.life.hu/news/20170822-ezek-2018-hosszu-hetvegei.htmlMost nagyon fogsz örülni. News--Ilyen volt a 17. FINA és FINA Masters Világbajnoksághttp://www.life.hu/news/20170822-nagyszeruen-sikerult-a-17-fina-es-fina-masters-vilagbajnoksag.htmlA FINA és FINA Masters Világbajnokságon végre a magyar sportolók hazai közönség előtt, hazai pályán teljesíthettek. A megmértettetésekre a világ számos pontjáról érkeztek sportolók és szurkolók is, akik valószínűleg még visszatérnek hazánkba, mert ez az elmúlt pár hét mindenkinek felejthetetlen élményeket adott. NewsFotó: Szabó Gábor - OrigoFöldrengés rázta meg az olaszországi Ischia szigetét, egy ember meghalthttp://www.life.hu/news/20170822-foldrenges-razta-meg-az-olaszorszagi-ischia-szigetet-egy-ember-meghalt-1.htmlAz olaszországi Ischia szigetén 3,6, későbbi számítások szerint 4-es erősségű földrengés volt, amelynek következtében néhány ház összeomlott, egy ember pedig életét vesztette. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.