Poloskainvázió: Bálint gazda szerint így kell védekezni ellenük

Forrás: Wikipedia/Yerpo -
védekezés poloska
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A poloskák idén sem kímélik hazánkat, hamarosan érkezik a hatalmas invázió, ami ellen csak nehezen lehet védekezni. Bálint gazda elmondta, mit tehetünk.

A poloskák lassan minden évben elárasztják hazánkat, ezúttal sem ússzuk meg. A bogarak rengeteg kárt okoznak szerte a világon, főként a növénytermesztők szenvedik meg a károkozók támadását, de az otthonokban is sok kellemetlenséget okozhatnak főleg a hűvösebb időszakban, ugyanis akkor menekülnek be a meleg lakásokba.

A poloskák egyre többen vannak Forrás: Wikipedia/Yerpo

ősszel még nagyobb invázióra számíthatunk,

24.hu-nakBlikknek

Meghalt egy hegymászó a svájci Alpokbanhttp://www.life.hu/news/20170829-egy-hegymaszo-meghalt-a-svajci-alpokban.htmlÉletét vesztette egy magyar hegymászó a svájci Alpokban: többen is végignézték a zuhanását. A férfi szörnyet halt, a többiek sokkot kaptak. News--Meghalt egy tinédzser a brit Reading Fesztiválon http://www.life.hu/news/20170828-meghalt-egy-tini-egy-brit-fesztivalon.htmlSzörnyű tragédiába torkollott a híres Reading Fesztivál. Egyelőre nem sokat tudni az ügyről. News--Rimini közelében erőszakoltak meg egy nőt a tengerparton barátja szeme láttárahttp://www.life.hu/news/20170828-olaszorszagban-megeroszakoltak-egy-not-a-tengerparton-baratja-szeme-lattara.htmlIgazi tragédia lett a lengyel pár olaszországi nyaralása: a fiatal nőt többen megerőszakolták a tengerparton a barátja szeme láttára, akit előtte brutálisn megvertek. News--Halálra késelte egy osztálytársát a 13 éves tinihttp://www.life.hu/news/20170828-meggyilkolta-egyik-osztalytarsat-egy-13-eves-tini.htmlEgy 13 éves brazil fiú elképesztő kegyetlenséggel végzett a nála egy évvel idősebb osztálytársával. A 14 éves lány vérbe fagyott holttestére az édesanyja talált rá. NewsOrigoDiákkal szexelt Tennille Whitaker tanárnő, amikor rajtakapta egy szülőhttp://www.life.hu/news/20170827-diakkal-szexelt-tennille-whitaker-tanarno-rajtakapta-egy-szulo.htmlAzt állítják a negyvenées, kétgyermekes tanárnőről, hogy több diákjával is szexuális kapcsolatot létesített.NewsOrigo46 évesen meghalt a szteroidozó testépítő, Rich Pianahttp://www.life.hu/news/20170826-46-evesen-meghalt-a-szteroidozo-testepito.htmlRengetegen követték Rich Piana testépítőt a közösségi oldalakon, de a való életben nem volt követendő példa az, amit csinált. Izmait ugyanis szteroidokkal növelte 18 éves kora óta. 46 évesen egy kórházban hunyt el túladagolás miatt. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.