Ilyen időjárás várható a hétvégére

Forrás: dpa Picture-Alliance/AFP/Marius Becker -
eső időjárás ősz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A vénasszonyok nyara idén, úgy tűnik, elmarad, de szeptember végéig néhány kellemesebb napra azért még számíthatunk. Az azonban nem biztos, hogy most hétvégén, legalábbis nem mindenhol. 

Ezen a hétvégén a kettősség jellemzi hazánk időjárását. Szombaton az ország észak-nyugati felén erősen felhős lesz az ég, és reggel, illetve estétől lehet többfelé eső, zápor és 20 fok körül lesz a csúcsérték, ezzel szemben délkeleten még többórás napsütés valószínű időnkénti felhősödéssel és akár 30 fokkal - Köpönyeg.hu.

Vasárnap erősen felhős időre számíthatunk többfelé esővel, záporral, zivatarral. A felhőzet csökkenése késő délutántól, estétől várható. Napközben viharossá fokozódik az északnyugati szél. Főleg a középső tájakon kiadós csapadék eshet. 15 és 26 fok között alakul a hőmérséklet.

Forrás: dpa Picture-Alliance/AFP/Marius Becker

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.