George Spear és Jean Spear 75 év házasság után néhány óra különbséggel haltak meg

Forrás: Dreamstime -
halál házasság szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Néhány óránál tovább nem bírta egymás nélkül a 75 éve házas pár: egymás után távoztak az élők sorából néhány héttel azután, hogy megünnepelték évfordulójukat. George Spear és Jean Spear boldog időket töltöttek együtt, és együtt is érte el őket a vég.

Az idős pár 1941-ben ismerte meg egymást Londonban. Egy táncteremben találkoztak, Jean piros ruhája egyből elbűvölte jövendőbelijét. Fel is kérte ős George Spear táncolni, ez pedig megpecsételte a sorsukat. 1942. augusztus 22-én házasodtak össze, azóta pedig kitartottak egymás mellett jóban és rosszban. Néhány héttel ezelőtt még megünnepelték a 75. házassági évfordulójukat, a kötődésük pedig olyan erős volt, hogy nemrég szinte egyszerre távoztak az élők sorából.

Követték egymást halálba Forrás: Dreamstime

Szeptember 12-én Jean súlyos tüdőgyulladást kapott, ezért kórházba szállították, férje pedig mély álomba zuhant. Őt egy nappal később szállították ugyanabba a kórházba, mivel képtelenek voltak felébreszteni. A 91 éves Jean pénteken hajnali 4 óra 30 perckor távozott, férje pedig néhány órával később követte őt. A 97 éves George 9 óra 45 perckor ment felesége után - írja az Independent.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.