Elizabeth Smartot 9 hónapig erőszakolta elrablója, menekülése után is öngyilkos akart lenni

Forrás: Getty Images -
öngyilkos Elizabeth Smart erőszak öngyilkosság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Saját hálószobájából rabolták el Elizabeth Smartot évekkel ezelőtt, Salt Lake City-ben. A fundamentalista mormon férfi 9 hónapon át tartotta fogva és erőszakolta meg naponta. Menekülése után is öngyilkos gondolatok foglalkoztatták.

Elizabeth Smart története bejárta a világsajtót: 2002-ben, 14 évesen rabolta el őt egy fundamentalista mormon férfi, aki korábban kisebb munkákat végzett a család házánál. Saját szobájából ragadta el őt, és 9 hónapon át a háza kertjében tartotta fogva kikötözve. Naponta többször is megerőszakolta a lányt, még a saját felesége szeme láttára is.

Elizabeth Smartot 14 évesen a saját hálószobájából rabolta el Forrás: Getty Images

Eltűnt gyerekek, akik csodával határos módon évek múltán előkerültek


Az eltűnt gyerekek esetei mindenkit felkavarnak, főleg azért, mert rengetegszer hiába keresik őketéveken át kitartóan. A szülők sosem adják fel a reményt, és nem is szabad. Íme, néhány reménysugárt jelentő eset: ha hosszú évekbe tellett is, az alábbi eltűnt gyerekek végül szerencsésen hazakerültek. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!

Tizenkét év fegyházra ítélték a 66 éves ceglédi férfit kiskorú elleni szexuális erőszak miatthttp://www.life.hu/news/20170920-tizenket-ev-fegyhazra-iteltek-a-66-eves-cegledi-pedofilt.htmlTizenkét év, fegyházban letöltendő szabadságvesztésre ítélte a Budapest Környéki Törvényszék kedden egy ceglédi férfit, aki szexuális erőszakot követett el egy hétéves kislány ellen. Az ítélet nem jogerős. News--Lefejezte, majd enni kezdte az áldozatát egy kannibál (18+)http://www.life.hu/news/20170919-lefejezett-aldozatabol-evett-a-gyilkos.htmlA rendőrök rálőttek a férfira, aki éppen a frissen meggyilkolt áldozatából "falatozott"... NewsOrigoÍgy próbálják átverni a Magyar Telekom ügyfeleit http://www.life.hu/news/20170919-csalok-probaljak-atverni-a-magyar-telekom-ugyfeleit.htmlEgyre profibb módszerekkel próbálnak a csalók pénzt kisajátítani ártatlan emberek pénztárcájából. Ezúttal a Magyar Telekom ügyfeleinek érdemes jobban odafigyelni... News--Magyarországra is kerülhetett a németországi üvegszilánkos édességbőlhttp://www.life.hu/news/20170919-magyarorszagra-is-kerulhetett-az-uvegszilankos-edessegbol.htmlEgy Németorszgában gyártott nugát szeletben üvegdarabot találtak, de nemcsak ott került forgalomba az édesség. Magyarországon is lehett a szennyezett szeletből! News--Testbalzsam és vér borítja a temetőt http://www.life.hu/news/20170919-verben-uszik-egy-temeto.htmlHát ilyet sem látni mindennap: de vajon hogy kerülhetett ennyi vér a felszínre? NewsOrigoFelvették a torreádor halálát - Videó - 18+http://www.life.hu/news/20170919-bika-olte-meg-a-torreadort.htmlA véres sport kedvelői nem feltétlenül azért mennek az arénába, hogy végignézzék, ahogy a bikát agyonszúrják. Mindig benne van a levegőben a feszült várakozás, hátha a torreádor is megsérül a viadalban. NewsThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.