Döbbenetes fotó készült egy menekülő ufóról

Forrás: Thinkstock -
ufó földönkívüli
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elképesztő fotó készült a napokban Argentínában: sikerült lefotózni egy menekülő földönkívülit. 

Argentínában, Ciudad de Corrientes városában történt az a különleges eset, amely előtt még a zsaruk is csak tátott szájjal álltak. Telefonos bejelentést kaptak egy csapat fiataltól, akik egy meztelennek tűnő alakot láttak szaladgálni az egyik parkban.

Sikerült lefotózni menekülés előtt az Argentínában megjelent ufót
Képünk illusztráció Forrás: Thinkstock

A Parque Mitre-hez kiszálló rendőrök pillanatok alatt körbe kerítették azt a bokrot, ahol a fiatalok a meztelen alakot látták, majd az egyik egyenruhás felszólította az embert, hogy lépjen elő a bokorból.

Néhány másodperccel később azonban az alak elhagyta a rejtekhelyét, a rendőrök pedig nem akartak hinni a szemüknek: egy

teljesen emberinek tűnő földönkívüli alak lépett elő a bozótból.

Az egyik rendőr gyorsan még lőtt róla egy fotót, ugyanis az ufó pillanatok alatt a közeli folyóba vetette magát, és nem akadtak többé a nyomára. A képet itt tudod megtekinteni.

Pataky Attila szerint nem minden ufó barátságos

A zenész jól értesült, ha a Földön kívüli életről van szó, nemrég még a NASA-nak is beszólt, amikor bejelentették, hogy találtak hét Föld-szerű bolygót. Az énekes szerint ugyanis az egész csak egy nagy simli, a NASA pedig éjjel-nappal hazudik. Pataky Attila már nemegyszer találkozott földönkívüliekkel is, és óva int tőlük mindenkit. Olvass tovább itt...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.