Nőket és lányokat zaklat egy férfi Szigetköz településein

maszturbálás szexuális zaklatás szatír
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy ismeretlen férfi zaklat szexuálisan lányokat és asszonyokat Szigetköz településein. Egyelőre nem tudják ki az ismeretlen tettes. 

Luxusterepjárójával furikázik Szigetköz települései között egy férfi, aki a járókelő lányokat és nőket riogatja a péniszével. Úgy tesz, mintha útbaigazítást szeretne kérni, de közelebbről már jól látszik, ahogy önkielégítést végez az autójában.

Luxusterepjárójával furikázik Szigetköz települései között egy férfi, aki a járókelő lányokat és nőket riogatja a péniszével Forrás: Thinkstock

"Babakocsival sétáltunk Győrladaméron az ovihoz, amikor megállt mellettünk egy fekete, szlovák rendszámú Porsche Cayenne. Az anyósülésen lévő ablaknál kiköszönt a sofőr, mintha útbaigazítást kérne, de amikor lehajoltam, hogy benézzek az ablakon, a tekintetem a nemi szervére irányította, amivel éppen önkielégítést végzett" - mesélte a férfi egyik áldozata, Klaudia.

Leszolít anyákat és tiniket, de még kislányokat is. Győrladaméron Klaudián kívül három kislány is hasonló esetről számolt be. Dunaszegen egy másik édesanya járt így, de Mosonmagyaróváron és Győrújfalun is felbukkant már a titokzatos zaklató. A rendőrség jelenleg az állampolgári bejelentésekből adatokat gyűjt, és nyomoz - írta meg a Bors.

Sztárok, akik szexuális erőszak áldozatává váltak (18+)

Egyre több híresség beszél nyíltan a múltjában történt borzalmakról, sokan vállalták fel, hogy szexuális erőszak, vagy molesztálás áldozatává váltak. Jane Fonda, Tim Roth vagy éppen Teri Hatcher mind olyan nagy sztárok, akiknek el kellett viselniük a kiszolgáltatottságot, de úgy döntöttek, nem tartják magukban az átélt borzalmakat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.