Futás közben rendszeresen egy család háza elé székel a nő

szar futás Kaka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megint csak az indítékra lennénk kíváncsiak, hiszen biztosan nem véletlenül ürít a ház elé a futónő. 

Úgy tűnik a szeptember a kakis sztorik időszaka. Nemrég a székletével beszorult lány történetén röhögött mindenki, akit a tűzoltók mentettek ki a kínosra sikeredett első randiról, most pedig újabb székletközpontú történet került napvilágra:

Coloradóban keresi a rendőrség azt a nőt, aki futás közben rendszeresen megáll az egyik család háza előtt, leguggol, és odaszékel. A ház asszonya, Cathy Budde elpanaszolta, hogy az elmúlt hetekben 7 alkalommal történt ehhez hasonló, pedig a környéken még nyilvános vécé is van.

Egyelőre senkinek sincs elképzelése a dolog indítékát illetően Forrás: KKTV

Cathy elárulta, hogy már táblát is kihelyezett a házuk elé, de nem járt vele sikerrel. Mondjuk kíváncsiak lennénk a tábla szövegére is. Biztos valami ilyesmi lehetett: "Kedves futónő, kérlek, ne sz*rj állandóan a házunk elé! Üdvözlettel, Cathy Budde."

A Colorado Springs egyik rendőrtisztje, Howard Black is nyilatkozott, aki 35 éve van a pályán, de ehhez hasonlót még sosem tapasztalt. Egyelőre még azt sem tudni, hogy futás közben ürítő nő egyáltalán ép elméjű-e vagy sem - írta meg a BBC.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.