Riasztást adott ki az OMSZ vihar miatt

Forrás: Thinkstock -
eső időjárás OMSZ Szél
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az erős szél és a várható eső miatt első-, másod- és harmadfokú figyelmeztetést adott ki az ország középső részére és keleti felére az Országos Meteorológiai Szolgálat.

A legerősebb széllökések meghaladhatják a 70 kilométer per órát, és 24 óra alatt 20-50 milliméter eső is eshet azokon a területeken, ahol figyelmeztetést adott ki az OMSZ csütörtök hajnalban. Erősen felhős vagy borult lesz az ég, elsősorban a Nyugat-Dunántúlon, illetve késő délutántól az Észak-Alföldön lehetnek felszakadozások. A nyugati határvidéket leszámítva sokfelé lesz csapadék, keleten, északkeleten jelentős mennyiség is lehullhat. A legmagasabb nappali hőmérséklet 12 és 17 fok között valószínű. Késő estére 11, 15 fokra hűl le a levegő.

Forrás: Thinkstock

Riasztást adtak ki hatalmas esőzések, erős szél miatthttp://www.life.hu/news/20170919-riasztast-adtak-ki-hatalmas-esozesek-eros-szel-miatt-idojaras.htmlAkik eddig még reménykedtek, azoknak is be kell látniuk: itt az idő elővenni a melegebb ruhákat. Az meteorológiai szolgálat erős szél és esőzés miatt adott ki riasztást. News--Ilyen időjárás várható a hétvégérehttp://www.life.hu/news/20170916-idojaras-szeptember-16-17en.htmlA vénasszonyok nyara idén, úgy tűnik, elmarad, de szeptember végéig néhány kellemesebb napra azért még számíthatunk. Az azonban nem biztos, hogy most hétvégén, legalábbis nem mindenhol. News--Hidegfront várható pénteken http://www.life.hu/news/20170914-hidegfront-varhato-penteken-idojaras.htmlLehűlés, hatalmas esők: ez várható már ma estétől az ország egyes helyein. News--Lehűléssel, esővel indul a kedd reggelhttp://www.life.hu/news/20170912-lehulessel-esovel-indul-a-kedd-reggel-idojaras.htmlA tegnapi klassz, nyárias idő után szó szerint hidegzuhanyként ért minket a kedd reggeli időjárás. Esernyőket elő, a héten nem csak ma lesz rá szükség. News--A várpalotai körhintabaleset egyik sérültje életveszélyes állapotban van http://www.life.hu/news/20170903-a-varpalotai-szombati-hintabaleset-egyik-serultje-eletveszelyes-allapotban-van.htmlA várpalotai hintabaleset egyik sérültje életveszélyes állapotban van - közölte az M1 aktuális csatorna vasárnap délelőtt. Az MTI által idézett beszámoló szerint a Hunyadi Mátyás téren felállított hidraulikus szerkezet szombaton, működés közben szétesett. Többen megsérültek, volt, aki a hintából kiesett. NewsOrigoMegszületett a világ első fehér koalájahttp://www.life.hu/news/20170822-megszuletett-a-vilag-elso-feher-koalaja-a-queenslandi-allatkertben-ausztraliaban.htmlFehér koala született a queenslandi állatkertben Ausztráliában. Szakértők szerint ő az első fehéren született koala a világon. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.