Péniszszerű kinövéssel a fején született egy kismalac

malac
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy szemmel és a fején pénisz-szerű kinövéssel született egy malac kínából. A kis állatot videón is rögzítették. 

A felvétel a kínai Dagingban készült, amelyen egy helyi nő mutatja meg a torzszülött malacot, amely csak néhány órát élt születése után.

Csalók környékezték meg a várpalotai hintabaleset súlyos sérültjét, Krisztoferthttp://www.life.hu/news/20170924-csalok-kornyekeztek-meg-a-varpalotai-hintabaleset-sulyos-serultjet-krisztofert.htmlA TV2 Tények című műsorának riportja szerint túl van az életveszélyen a várpalotai hintabaleset legsúlyosabb sérültje, a 18 éves Krisztofer. A hírműsor ugyanakkor arról is beszámolt:a fiú családját csaló környékezte meg - írja az Origó. NewsOrigoPártai Lucia állítja, nem lehet egy hónapra előre látni az időjárásthttp://www.life.hu/news/20170921-partai-lucia-allitja-nem-lehet-egy-honapra-elore-latni-az-idojarast.htmlSzinte nincs olyan ember, aki ne nézne rá olykor az időjárás-előrejelzésekre. Ha a következő napokra vagyunk kíváncsiak, fontos információkat kapunk, de két héten túl, már semmiképpen nem vehetjük készpénznek a prognózist. News--Riasztást adott ki az OMSZ vihar miatthttp://www.life.hu/news/20170921-riasztast-adott-ki-az-omsz-vihar-miatt-tobb-megyere.htmlAz erős szél és a várható eső miatt első-, másod- és harmadfokú figyelmeztetést adott ki az ország középső részére és keleti felére az Országos Meteorológiai Szolgálat. News--Lassan itt a fűtésszezon, hajnalban már csak 10 fok vanhttp://www.life.hu/news/20170906-hajnalban-mar-csak-10-fok-van-hideg-idojaras.htmlEgy pillanat alatt váltott az időjárás kánikulából hűvös őszre. Hajnalonta már csak 10 fokot lehet mérni, a fázósak lassan be is fűthetnek, izzadni már nem sokat fogunk. News--Megszületett a világ első fehér koalájahttp://www.life.hu/news/20170822-megszuletett-a-vilag-elso-feher-koalaja-a-queenslandi-allatkertben-ausztraliaban.htmlFehér koala született a queenslandi állatkertben Ausztráliában. Szakértők szerint ő az első fehéren született koala a világon. News--Hajnalban -2 fokot is mértek Magyarországon a Bükk fensíkonhttp://www.life.hu/news/20170822-hajnalban-2-fokot-is-mertek-magyarorszagon-bukk-fensikon.htmlAugusztus 22-én a Bükk-fennsík töbreiben hajnalban -2 fokig süllyedt a hőmérő higanyszála. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.