Totális átverés volt az Ufóboncolás című film

átverés UFO Roswell
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sokak emlékezetében hagyott mély nyomot az a film, amely a roswelli ufószerencsétlenség részleteiről mesélt. Ám most kiderült, az egész nem is igaz.

1995-ben Ray Santilli bejelentette: hozzájutott egy dokumentumfilmhez, amely alátámasztja a 1947-es Roswellben történt szerencsétlenséget. A történet szerint egy repülő csészealj csapódott a földbe, sőt, az egyik lény felboncolását is láthatjuk.

Most azonban kiderült, hogy a felvétel egyáltalán nem egyezik azzal, amit eddig állítottak. Spyros Melaris filmkészítő elárulta, hogy a felvételt egy londoni lakásban forgatták, az idegen test pedig az ő kezük gyümölcse, nem egy valódi földönkívüli lény teteme.

Azt is bevallotta, hogy a tetemet szarvasmarhák és bárányok belső szerveivel töltötték meg. Az is felmerült, hogy a test fejét áfonyazselével töltsék fel, de az túl sötétnek bizonyult, nem lett volna hiteles agyvelő.

"Számomra ez csak egy vicc volt, amin jól szórakoztunk, de mostmár megtanultam a leckét. Bűntudatom van, mert sokan komolyan vették a viccemet, és azt gondolják, hogy ez a bizonyíték az ufók létezésére. Pedig nem" - mondta a DailyStarnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.