Nehezen azonosítható tengeri lény tetemét vetette partra a víz a Fülöp-szigeteknél

Forrás: Nujnuj Capistrano -
Fülöp-szigetek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Újabb tengeri lény tetemét meg a Fülöp-szigeteknél. A 9,7 méter hosszú állat testére a Leyte-szigeten található Maasin Város tengerpartján bukkantak rá a járókelők.

"Csak a tengerpart mellett sétálgattam, készítettem pár képet, de a részleteket nem ismerem. Eleinte teljesen meglepett voltam, mert a tetem óriási, korábban nem láttam ehhez fogható teremtményt" - nyilatkozta a tetem megtalálója.

Forrás: Nujnuj Capistrano

A szakértők eddig nem tudták azonosítani, hogy a tetem milyen állatfajhoz tartozik, mivel annyira előrehaladott állapotban van a test bomlása, hogy az szinte teljesen ellehetetleníti a további vizsgálatokat.

Kellemes lesz a hétvége időjárásahttp://www.life.hu/news/20170930-kellemes-lesz-a-hetvege-idojarasa-napos-ido-varhato.htmlHa kimozdulnál a természetbe, még ezen a hétvégén tedd meg. Kellemes idő vátható. News--Időjárás: a borongós reggel után végre kisüt a naphttp://www.life.hu/news/20170929-a-borongos-reggel-utan-vegre-kisut-a-nap.htmlNagyon korán és hirtelen érkezett meg az ősz, a meleg nyári délutánokat felváltották az esős, borongós napok. A mai reggel is így indult, de szerencsére nem marad ilyen. News--A Maja, a méhecske című mesében feltűnt pénisz csak egy rossz vicc volthttp://www.life.hu/news/20170927-a-maja-a-mehecske-cimu-meseben-feltunt-penisz-csak-egy-rossz-vicc-volt.htmlEgy szemfüles szülő vette észre, hogy a Maja, a méhecske című mese King Willi epizódjában felbukkan egy pénisz. Most kiderült, hogy hogyan kerülhetett a gyermekeknek szóló mesébe ilyen tartalom. News--Nem keresik tovább Madeleine McCann-t? 10 év telt el az eltűnése ótahttp://www.life.hu/news/20170929-nem-keresik-tovabb-maddie-mccann-t.html2007-ben tűnt el a kis Madeleine McCann egy portugáliai családi nyaralás alatt. A szülők azóta is kétségbeesetten keresik kislányukat, ám úgy tűnik, lassan véget ér a történet... News--Gyermeke szeme láttára kényeztette orálisan a párját egy nő: videó (18+)http://www.life.hu/news/20170928-oralisan-kenyeztette-a-nyilt-utcan-egy-no-a-parjat.htmlDöbbenetes videó került elő egy térfigyelő kamerából: egy nő orális szexben részesítette a partnerét a nyílt utcán. De nem csak ketten voltak jelen, hanem a nő gyermeke is. NewsOrigoFarkasok támadhattak meg és faltak fel egy brit turistát Görögországbanhttp://www.life.hu/news/20170927-farkasok-tamadhattak-meg-egy-brit-turistat-gorogorszagban.htmlValószínűleg farkasok támadták meg, tépték szét és falták fel azt az eltűnt brit turistát, akinek megcsonkított maradványait a Görögország északi részén fekvő hegyekben találták meg - közölte szerdán a halottkém vizsgálata befejezésével.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.