További támogatást kapnak a Madeleine McCann után nyomozó rendőrök

Forrás: Getty Images -
nyomozás Madeleine McCann eltűnése Madeleine McCann
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hét elején röppent fel a hír, miszerint nem keresik tovább Maddie McCannt, a 2007 májusában Portugáliából eltűnt brit kislányt. Most azonban fordult a kocka.

A napokban elfogyott a 12 millió fontos összeg, amit Maddie keresésére állapítottak meg, és úgy tűnt, hogy a rendőrség különleges osztagának be kell fejeznie a munkát. Úgy tűnik azonban, hogy mégis van remény: a legfrisebb hírek szerint a belügyminisztérium újabb 154.000 angol fonttal támogatja a Scotland Yardot, hogy megoldja az ügyet. A nyomozás így 2018 márciusáig biztosan folytatódhat.

Madeleine McCann után 2018 tavaszáig még biztosan nyomoznak Forrás: Getty Images

Maddie eltűnésével kapcsolatban már csak négy rendőr nyomoz, de ők olyan részletek birtokába jutottak, amik jó alapot adnak ahhoz, hogy végre kiderítsék, mi történt a kislánnyal. A szálak felgöngyölítéséhez azonban pénzre és időre volt még szükségük. A szülők, Gerry és Kate McCann rendkívül hálásak, hogy a nyomozáshoz további erőforrásokat biztosítottak.

Madeleine McCann már több mint 10 éve tűnt el a portugál üdülőhelyről, Praia da Luzból, mialatt a szülei vacsoráztak.

120 kilogrammos súly esett a egy férfi nyakára az edzőteremben: videóhttp://www.life.hu/news/20170930-120-kilogrammos-suly-esett-a-egy-ferfi-nyakara-az-edzoteremben.htmlRettenetes pillanatokat élt át egy 28 éves queenslandi férfi, Jason Lay. Balesetét egy biztonsági kamera rögzítette. NewsThinkstockVízbe fojtotta mindkét gyerekét egy nőhttp://www.life.hu/news/20170930-vizbe-fojtotta-mindket-gyereket-egy-no-20-ev-bortont-kapott.htmlKegyetlenül meggyilkolta gyerekeit egy dél-kaliforniai nő: szörnyű tettéért 20 év börtönre ítélték. Susan Smith 1994-ben bezárta az autóba a 14 hónapos és a 3 éves gyerekét, majd belehajtott egy tóba. News--Hurrikánokból származó eső éri el Magyarországothttp://www.life.hu/news/20170930-hurrikanokbol-szarmazo-eso-eri-el-magyarorszagot-a-jovo-heten.htmlHétfőn megérkezik az Atlanti-térség hurrikánjainak esője Magyarország fölé - figyelmeztet az OMSZ: NewsMTINehezen azonosítható tengeri lény tetemét vetette partra a víz a Fülöp-szigeteknélhttp://www.life.hu/news/20170930-rejtelyes-leny-tetemet-talaltak-meg-a-fulop-szigeteknel.htmlÚjabb tengeri lény tetemét meg a Fülöp-szigeteknél. A 9,7 méter hosszú állat testére a Leyte-szigeten található Maasin Város tengerpartján bukkantak rá a járókelők. NewsOrigoKizuhant egy ember a Budai Várból: nem élte túlhttp://www.life.hu/news/20170929-kizuhant-egy-ember-a-budai-varbol-nem-elte-tul.htmlTragédia történt péntek délután a Budai Várnál: egy ember kizuhant és meghalt. News--Nem keresik tovább Madeleine McCann-t? 10 év telt el az eltűnése ótahttp://www.life.hu/news/20170929-nem-keresik-tovabb-maddie-mccann-t.html2007-ben tűnt el a kis Madeleine McCann egy portugáliai családi nyaralás alatt. A szülők azóta is kétségbeesetten keresik kislányukat, ám úgy tűnik, lassan véget ér a történet... News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.