Rendőrök találtak rá a férfi holttestére

Forrás: Origo -
gyilkosság holttest ismeretlen
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Halott férfit találtak a rendőrök tegnap éjszaka járőrözés közben a XVIII. kerületbe. Az ügyben megkezdték a vizsgálatot.

Élettelen testet találtak tegnap este az Üllői út és a Margó Tivadar utca sarkán- értesültünk a hirpress.hu-ról. A férfi személyazonossága egyelőre ismeretlen.

Élettelen testet találtak tegnap este az Üllői út és a Margó Tivadar utca sarkán Forrás: Origo

A körülmények tisztázatlanok, nincs kizárva, hogy az elhúnyt gyilkosság áldozata lett. A holttest nyakán külsérelmi nyomokat találtak, ami akár okozhatta a férfi halálát. A rendőrség egész éjjel azon dolgozott, hogy begyűjtse a még fellelhető nyomokat. Egyelőre várják az igazságügyi orvosszakértő véleményét, ami alátámasztja, hogy bűncselekmény történt-e.

Tömegkarambol történt Budapesten, az Erzsébet hídonhttp://www.life.hu/news/20171003-tomegkarambol-tortent-budapesten-az-erzsebet-hidon.htmlHárom autó és egy mikrobusz karambolozott az Erzsébet hídon, dugóra kell számítani. NewsFotó: Adrián Zoltán - OrigoJön a lehűlés, esővel érkezik a hidegfronthttp://www.life.hu/news/20171003-jon-a-lehules-esovel-erkezik-a-hidegfront-elromlik-az-idojaras.htmlA napos hétvége és a még kellemes, de már hűvösebb hétfő után elromlik az idő. Eső, erős lehűlés, zivatarok, szél várható. NewsFotó: Polyák Attila - OrigoSpermával szennyezett furulyákat kaptak kisiskolás diákok http://www.life.hu/news/20171002-kisiskolas-diakok-kaptak-szennyezett-furulyakat.htmlLetartóztatták azt a zenetanárt, aki a spermájával szennyezett furulyákat adott általános iskolás diákoknak... NewsTöbb mint 50-en haltak meg a Las Vegas-i támadásban: videó (18+)http://www.life.hu/news/20171002-tobb-mint-50-aldozata-van-a-las-vegasi-merenyletnek.htmlBorzalmas és felfoghatatlan támadás érte a Las Vegasban koncertezőket. Dan Bilzerian pókermilliárdos megúszta, de a mellette lévő lányt agyonlőtték. News--Húszéves a legnagyobb hazai levelezőrendszer, a Freemailhttp://www.life.hu/news/20171002-huszeves-a-legnagyobb-hazai-levelezorendszer-a-freemail.html20 év, közel 3 millió felhasználó, napi 15 milliós levélforgalom – ezek a számok határozzák meg az október 2-án születésnapját ünneplő Freemailt. A jubileum nemcsak a háttércsapatnak ad okot az ünneplésre, a legtöbbet megélt hazai levelezőrendszer iránti lojalitás okán most a felhasználókat is honorálják. NewsOrigoLebukott a kislányokat fotózó úszómesterhttp://www.life.hu/news/20171002-kislanyokat-fotozott-a-szaunaban-a-perverz-uszomester.htmlElkapták az úszómestert, aki kislányokról készített ölelkezős képeket. NewsFotó: Mudra László - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.