7 méteres óriáskígyót küzdött le egy indonéz férfi: fotó

óriáskígyó sérülés támadás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Döbbenetes eset történt nemrég Indonéziában: egy férfi puszta kézzel szállt szembe egy óriáskígyóval. 

Robert Nababan egy indonéz férfi, aki az ország északnyugati részén él, és a Riau tartomány egyik pálmaolajüzemében dolgozik. A biztonsági őrként tevékenykedő Robert elárulta, hogy a 7 méteres óriáskígyót az út közepén fekve pillantotta meg, miközben másik 2 férfi próbálta arrébb vinni onnan, mert teljesen elzárta a forgalmat. Robert pedig odalépett, hogy segítsen.

7 méteres óriáskígyót küzdött le egy indonéz férfi (képünk illusztráció) Forrás: Shutterstock

"Megpróbáltam megfogni, de a kígyó megharapta a karom. Ekkor bírkózni kezdtünk, valóságos élet-halál harcot vívtunk" - mesélte a férfi.

A történetét egy kórházi ágyon fekve mesélte el, hiszen az esetet követően azonnal kórházba került. Mindenki hősként tekint rá, hiszen egy 7 méter hosszú kígyót legyőzni elképesztő teljesítmény. Ráadásul ugyanezen a területen, egy másik óriáskígyó testében találták meg egy másik férfi tetemét, vagyis a kígyó akár meg is ölhette volna. Az esetről készült fotókat itt tudod megtekinteni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.