Megölte húgát egy ötéves kisfiú

Forrás: Origo -
tragédia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tragédia történt Észak-Texas Watauga nevű városában: megölte a húgát egy ötéves kisfiú. Először az apát gyanúsították. 

2015-ben Anthony Michael Sanders 31 éves volt, kisfia öt-, kislánya kétéves. Az apa a számítógépen játszott, a gyerekek a szobában voltak, amikor a kislány meghalt. Az apát azzal a váddal tartóztatták le, hogy mivel megzavarta számítógépes játék közben, dühében a kétéves lánya szájára tapasztotta a kezét, amíg az meg nem fulladt. Sanders tagadta a vádat. Állítása szerint neki a fia szólt, hogy a kislány az ágyban fekszik, és nem lehet felébreszteni. Az apa döbbenten vette észre, hogy a kislánya nem lélegzik.

Az Origo a Fox News nyomán arról ír, hogy két évvel később a kisfiú bevallotta az édesanyjának, hogy játék közben a húga fejére szorított egy párnát, pontosabban megütötte vele. Bár kiderült az apa ártatlansága, a tragédiát nem lehet meg nem történtté tenni.

Anthony Michael Sanders Forrás: Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.