Twitteren osztják meg a nők molesztálásuk történetét

Forrás: Dreamstime -
Twitter molesztálás zaklatás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az internetet egy újabb hollywoodi zaklatásos eset forgatta fel, ennek hatására kezdték el a nők megosztani saját történeteiket. Így, vagy úgy, de mindenki találkozott már a munkahelyi zaklatással, ami nagyon elszomorító. 

Ismét felforgatta az internetet egy hollywoodi zaklatásos történet: több színésznő is azt állítja, hogy zaklatta őket Harvey Weinstein producer. Ashley Judd például üzleti reggelire volt hivatalos a rendező hotelszobájába két évtizeddel ezelőtt, de ehelyett a férfi fürdőköpenyben fogadta, és arra kérte, hogy masszírozza őt, vagy nézze, ahogy zuhanyzik.

A nők Twitteren osztották meg zaklatásuk történetét Forrás: Dreamstime

Az embereket felháborította a történet, Anne T. Donahue író pedig arra kérte a követőit, mondják el, őket molesztálták-e vagy zaklatták-e a munkahelyükön, vagy máshol. A nők történetei elárasztották a Twittert, és ez nagyon szomorú.

  • "Beszorított a mosdóba és megpróbált rávenni, hogy fogjam meg a péniszét még akkor is, amikor már könyörögtem, hogy engedjen el. Még mindig van munkája"

  • "22 éves voltam egy magazinnál, ő pedig a vezető szerkesztő. Folyton masszírozta a vállamat, nagyon kényelmetlen volt"

  • "21 éves voltam, amikor találkoztam vele és a feleségével egy bibliaórán. Meghívott vacsorázni. Amikor bementem, rá kellett jönnöm, hogy a felesége nincsen otthon. Aztán mellém ült, és megkért, hogy maszturbáljak. Aztán megkérdezte, ha egy lakatlan szigeten lennénk, mennyi idő után szexelnénk"

  • "A főiskolán egy filmen dolgoztam, amikor a producer egyszer csak azt mondta, hogy nem bírja tovább, és hirtelen a nadrágomba nyúlt. Ezt megelőzte egy beszélgetés, amikor megkérdezte, hogy a bőröm mindenhol olyan sima-e, mint a karomon. Nem válaszoltam, úgyhogy támadott"

Anne T. Donahue író maga is megdöbbent azon, hogy mennyire jelen van az életünkben a zaklatás, és elmondta nagyon sokat kell még tennünk ez ellen. "Kezdetnek: hallgassuk meg azokat, akik megosztották a történetüket. Higgyünk nekik! És ha történne veled valami, ne feledd, nem a te hibád" - írta Twitterre az írónő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.