Állítják, csalás történt a szombati lottóhúzás közben

Forrás: Thinkstock -
lottó Írország csalás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A nézők szerint csalás történt a szombati lottóhúzás közben, a szervezők azonban cáfolják az állításokat. 

Felháborodás követte a szombat esti Lotto Plus 1 játék eredményét Írországban. A nézők egy része ugyanis állítja, hogy csalás történt a számok kihúzása során. Többen is úgy látták, hogy a 38-as golyón a 33-as szám is szerepel, és ezt szóvá is tették.

A főnyeremény nem kevesebb, mint 4,5 millió font volt, vagyis durván 1,5 milliárd forint. A Lott Plus 1 szóvívője azonban állítja, semmiféle csalásról nincsen szó.

Íme a pillanat, ami elgondolkodtatta a nézőket Forrás: Lotto Plus 1

Elmondása szerint azért láthattak a nézők két különböző számot a golyón, mert az erős lámpafény pont rossz szögből vetül rá, ezzel kitakarva a rajta szereplő számok egyikét - írta meg a DailyMail.

Ezért nem fizetik ki a férfi lottónyereményét

Ward Thomas még tavaly nyert 1,2 milliárd forintnak megfelelő összeget, de az állam mégsem fizette ki neki, mondván, a nyerőszelvényt nem ő, hanem a 16 éves fia vásárolta. Olvass tovább itt...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.