Mi történt a Facebookal? Nem működik

Facebook
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Közérdekű közlemény:nem működik a Facebook.

A világ egyik legfontosabb és legkedveltebb közösségi oldala a Facebook a ma délután folyamán többször mondta be az unalmast: nem működik. Se posztolni, se üzenni nem lehet az oldalon. Vajon mi történhetett?

Facebook Forrás: Facebook

Azoknak, akik a képmegosztó oldalt, az Instagramot is kedvelik, számukra sincs jó hírünk: az Insta sem működik maradéktalanul.

Elhunyt Czifrák Roland, focista: videó http://www.life.hu/news/20171011-eletet-vesztette-czifrak-roland-focista.htmlEgy autóbaleset miatt vesztette életét Czifrák Roland, magyar focista. Rengetegen búcsúznak tőle. NewsOrigoKét fiú megerőszakolt egy lányt a Hűvösvölgyi Gyermekotthonbanhttp://www.life.hu/news/20171011-a-huvosvolgyi-gyermekotthonban-ket-fiu-megeroszakolt-egy-lanyt.htmlSajtóértesülések szerint nemi erőszak történt a Hűvösvölgyi Gyermekotthonban. Két fiú megerőszakolt egy 17 éves lányt. News--Az Eszkuláp Egyesület vicces videóval hívja fel a figyelmet az állatvédelemrehttp://www.life.hu/news/20171010-az-eszkulap-egyesulet-videoval-hivja-fel-a-figyelmet-az-allatvedelemre.htmlAz állatvédelemre szeretnék felhívni a figyelmet az alábbi vicces videóval, melyet fiatal filmesek készítettek azért, hogy megtalálják hőseiket! NewsOrigoÚj levelezőrenszer indult el Magyarországon, az Onbox!http://www.life.hu/news/20171010-uj-levelezorenszer-indult-el-magyarorszagon-az-onbox.htmlAz e-mailes kommunikáció felgyorsításával, korszerű biztonsági technológiával, levélben küldhető óriásfájlokkal, reklámmentességgel és magyar nyelvű ügyfélszolgálattal kecsegtet a legfrissebb, 100%-ban hazai fejlesztésű, ingyenes levelezőrendszer, amelyet október 10-étől használhatnak az internetezők. NewsOrigoFülöp herceg és Danica Marinkovics összeházasodtak: fotók http://www.life.hu/news/20171010-osszehazasodott-fulop-herceg-es-danica-marinkovics.htmlFülöp szerb herceg és a kedvese, Danica Marinkovics megtartották a nagyszabású esküvőjüket. A szertartás nagyon látványos és romantikus volt. News--Kiderült, kit keres a rendőrség a 10 éve eltűnt Maddie McCann ügyébenhttp://www.life.hu/news/20171009-kiderult-kit-keres-a-rendorseg-a-10-eve-eltunt-maddie-mccann-ugyeben.htmlHatalmas fordulat állt be a Portugáliából eltűnt angol kislány, Madeleine McCann ügyében. A rendőrök végre tudják, ki az a személy, aki mindent elmondhat nekik.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.