Raudha Athif, a Vogue 21 éves modellje gyilkosság áldozata lehetett

Forrás: Instagram -
gyilkosság modell öngyilkos Vogue öngyilkosság Raudha Athif
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Raudha Athif holttestét egy bangladesi kollégium szobájában találták meg, akkor biztosak bvoltak abban, hogy öngyilkosság történt. A családtagok és egy szakértő azonban az ellenkezőjét bizonyítaná: biztosak benne, hogy a modellt meggyilkolták. 

Idén áprilisban találták holtan a 21 éves modellként is dolgozó lányt bangladesi kollégiumi szobájában. Egy sállal kötötte fel magát a mennyezeti ventilátorra, a szakértők nagyon gyorsan ki is zárták az idegenkezűséget, de a család nem hagyta annyiban. A lány ugyanis orvostanhallgató volt, az volt az álma, hogy életeket mentsen, emellett modellkedett. Mindig mosolygós és vidám volt, ezért a család értetlenül állta az öngyilkosság előtt, keresték az okokat, amik lehet, hogy nem is voltak, egy szakértő szerint ugyanis nem öngyilkosság történt

A család szerint nem lett öngyilkos Raudha Athif Forrás: Instagram

"Néhányan azt mondták, ő muzulmán országhoz tartozik, ezért nem modellkedhet" - mondta a lány apja, aki szerint emiatt ölték meg a lányát.

Tudom, hogy a lányomat megölték.

tette még hozzá

B. Szabolcs menekül, miután egy autóbalesetet okozott és barátnője tolószékbe kerülthttp://www.life.hu/news/20171017-b-szabolcs-eltunt-miutan-autobalesetet-okozott-es-ir-baratnoje-toloszekbe-kerult.htmlAz írországi Anastassiyának 2015-ben változott meg az élete: autóbalesete volt, ami miatt lebénult. A kocsit akkori barátja, B. Szabolcs vezette, aki felszívódott a karambol után. Azóta új életet kezdett, a lány pedig harcol a sajátjáért. News--Súlyos baleset miatt lezárták az 1-es főutat Mosonmagyaróvár és Levél közötthttp://www.life.hu/news/20171017-baleset-miatt-lezartak-az-1-es-foutat-mosonmagyarovar-es-level-kozott-1.htmlÖsszeütközött két személyautó és egy teherautó kedd reggel az 1-es főúton Mosonmagyaróvár és Levél között, a helyszínelés és a műszaki mentés idejére lezárták az utat - tájékoztatta a Győr-Moson-Sopron Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-t. NewsOrigoŐrizetbe vették Párizsban Pjotr Pavlenszkij orosz előadóművészt szándékos gyújtogatás vádjávalhttp://www.life.hu/news/20171017-orizetbe-vettek-parizsban-pjotr-pavlenszkij-orosz-eloadomuveszt.htmlŐrizetbe vették Párizsban hétfőn a tiltakozó performanszairól ismert Pjotr Pavlenszkij orosz előadóművészt és élettársát, miután felgyújtották a francia jegybank egyik belvárosi fiókjának bejáratát - közölték rendőrségi források. News--Meggyilkoltak a máltai újságírónőt, Daphne Caruana Galiziáthttp://www.life.hu/news/20171017-meggyilkoltak-a-maltai-ujsagironot-daphne-caruana-galiziat.htmlMeggyilkoltak egy népszerű újságírónőt hétfőn Máltán. Az oknyomozó újságírónővel - aki koábban korrupcióval vádolta Joseph Muscat kormányfőt és feleségét - célzott merényletben végeztek a szigetállam északi részén, Bidnija kisváros közelében. Az 53 éves Daphne Caruana Galiziát az autójába rejtett pokolgéppel gyílkolták meg - közölte a máltai kormányfő, elsimerve, hogy az újságírónő - egyben népszer internetes blogger - több alkalommal bírálta őt. News--A pályán esett össze a magyar kézilabdázó: meghalthttp://www.life.hu/news/20171016-a-palyan-esett-ossze-a-magyar-kezilabdazo-meghalt.htmlSzörnyű tragédia történt: Eckert Tibor, a Bácsalmási PVSE kézilabdzója a pályán esett össze és meghalt.NewsThinkstockBrutális videó: megölte, majd eltüntette cellatársát a rab egy kanadai börtönbenhttp://www.life.hu/news/20171015-megolte-majd-eltuntette-cellatarsat-a-rab-egy-kanadai-bortonben-video.htmlEgy kanadai börtönben történt a gyilkosság, amiből az őrök semmit sem vettek észre. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.