Esküvőjük után egy nappal autóbalesetben halt meg a magyar házaspár

Forrás: Thinkstock -
halál autóbaleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Úszott a boldogságban a házaspár és a család is, de sajnos nem tarthatott sokáig az örömük. A szerelmesek ugyanis a nagy napjuk után életüket vesztették: autójukkal egy fának ütköztek.

Hiába házasodott össze a fiatal pár, közös életüket nem fogják elkezdeni. Egy nappal az esküvőjük után mindketten életüket vesztették. A felhőtlen boldogság helyére mély szomorúság költözött, a család nem tud mit kezdeni a házaspár értelmetlen halálával. Autóbaleset miatt vesztették életüket Szőlősgyörök és Lengyeltóti között.

A pár autója teljesen összetört Forrás:Tények

Éppen hazafelé tartottak a nő családjától, amikor hirtelen feltűnt előttük egy biciklis, akit sikerült is kikerülniük, de a szembejövő autó miatt gyorsan vissza kellett húzódniuk. Sajnos egy fának csapódtak, az autójuk felismerhetetlenségig roncsolódott. A Tények információi szerint

a biciklis nem volt kivilágítva, és nem is hívott segítséget a párhoz.

Állítólag nem volt nála telefon, de nem is várt a helyszínen, távozott. Az első érkező autó telefonált, addigra a kivilágítatlan kerékpáros már sehol sem volt. Hiába siettek, sajnos már nem tudták megmenteni a pár életét, bár ha előbb kiérkezhettek volna, a feleségen még tudtak volna segíteni. „Halálos közúti baleset gondatlan okozásának vétsége, és segítségnyújtás elmulasztásának bűntette miatt hallgatták ki gyanúsítottként a biciklis férfit" – mondta Máté-Márton Katalin a Somogy Megyei Főügyészség helyettes szóvivője.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.