Holttestet találtak egy Dunából kiemelt autóban, Győrben

Forrás: Shutterstock -
Duna holttest Győr
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lakossági bejelentés alapján vonultak ki a rendőrök és a tűzoltók a Mosoni-Duna győri szakaszához, oonnan emeltek ki egy elsüllyedt autót, amelyben holttestet találtak. 

Lakossági bejelentés alapján találtak a rendőrök és a tűzoltók egy elsüllyedt autót a Mosoni-Duna győri szakaszán. Az autó kiemelése után a járműben egy holttestre bukkantak a hatóság emberei. Személyiségvédelmi és kegyeleti okokra hivatkozva a rendőrség nem közölte az eltűnt személyazonosságát, de a Kisalföld tudni véli, kit találhattak az autóban.

Holttestet találtak egy Dunából kiemelt autóban, Győrben - Illusztráció Forrás: Shutterstock

A lap úgy tudja, hogy egy márciusban, Győrben eltűnt fiú holttestét találták meg most az autóban, akinek egy szombati buli után veszett nyoma, a barátai a fiút szombatról vasárnapra virradóra látták utoljára, senki nem tudja, mi történt. A rendőrség jelenleg az autó elmerülésének és a haláleset bekövetkezésének körülményeit vizsgálja

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.