A Pál utcai fiúk írójának leszármazottai is elhatárolódnak Marton Lászlótól

Forrás: MTI/Beliczay László -
Marton László metoo Pál Utcai Fiúk szexuális zaklatás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Molnár Ferenc dédunokái és ükunokái döbbenten hallották, mivel vádolják A Pál utcai fiúk rendezőjét, Marton Lászlót.

A Facebookon határolódtak el Molnár Ferenc leszármazottai Marton Lászlótól, akit Sárosdi Lilla színésznő, és azóta még mások is szexuális zaklatással vádoltak - írta meg a hvg.hu. Megdöbbenéssel értesültek arról, hogy olyan ember rendezett zenés játékot a Molnár otthonának számító Vígszínházban, aki évtizedeken keresztül visszaélt hatalmával. Mindenkivel együttéreznek, akit hasonló méltatlanság ért. A bejegyzést Lukin Katalin tette közzé, aki Molnár Ferenc dédunokája.

"Megdöbbenéssel értesültünk róla, hogy A Pál utcai fiúkból - dédapánk, Molnár Ferenc nemzedékeknek morális útmutatót jelentő regényéből - olyan ember rendezett zenés játékot a Molnár otthonának számító Vígszínházban, akiről tanúk, sértettek állítják, hogy évtizedeken keresztül gátlástalanul visszaélt hatalmi helyzetével és a gondjaira bízott pályakezdő ifjúság kiszolgáltatottságával. Magatartását egyértelműen elítéljük és mindenkivel együttérzünk, akit hasonló méltatlanság ért.
Lukin Katalin (dédunoka), Lukin Zsuzsanna (dédunoka), Lukin Gábor (dédunoka), Nemes-Jeles Veronika (ükunoka), Nemes-Jeles Laura (ükunoka), Nagy Sára Vilma (ükunoka)"

Visszatérhet még a jó idő http://www.life.hu/news/20171023-orszagos-idojaras-elorejelzes-a-hetre.htmlEső, viharos szél, lehűlés. A hétfői napon biztosan csak az teszi ki a lábát az utcára, akinek muszáj. De azért ne keseredjetek el, az előrejelzés szerint lesz még jó, legalábbis jobb idő. News--Sokkoló: megkínozták, majd megölték Zelimkhan Bakaev orosz popénekesthttp://www.life.hu/news/20171023--megkinoztak-majd-megoltek-zelimkhan-bakaev-orosz-popenekest.htmlOrosz és csecsen emberjogi források szerint Zelimkhan Bakaev orosz popénekest a csecsen hatóságok tartoztatták le, és szállították egy melegek elkülönítésére szolgáló koncentrációs táborba, ahol megkínozták, majd megölték. News--Pusztító vihar Japánban, menekíteni kell az emberekethttp://www.life.hu/news/20171023-pusztito-vihar-japanban-menekiteni-kell-az-embereket.htmlEvakuálják a lakókat, rengetegen kényszerülnek otthonuk elhagyására Japánban a Lan tájfun miatt. Repülőjáratok százait törölték és a vasúti forgalmat is szüneteltették számos helyen. NewsOrigoNegyven nő vádolja szexuális zaklatással James Toback hollywoodi rendezőthttp://www.life.hu/news/20171023-negyven-no-vadolja-szexualis-zaklatassal-james-toback-rendezot.htmlKözel negyven nő vádolja szexuális zaklatással James Tobacket, az elismert hollywoodi rendezőt, forgatókönyvírót. Módszere széles körben ismert volt. News--Országszerte tartós esőre, sok felé erős szélre is figyelmeztetnekhttp://www.life.hu/news/20171023-orszagszerte-tartos-esore-sok-fele-eros-szelre-is-figyelmeztetnek.htmlA sok eső veszélye miatt két megyében és Budapesten a legmagasabb, harmadfokú figyelmeztetés van érvényben, de a többi megyére is első- vagy másodfokú figyelmeztetéseket adott ki a meteorológiai szolgálat. A fél országban erős szélre is figyelmeztetnek.NewsOrigoŐrizetben az angliai túszejtő, a rajtaütést dörejek kísértékhttp://www.life.hu/news/20171022-orizetben-az-angliai-tuszejto-a-rajtautest-dorejek-kisertek.htmlA tettes őrizetbe vételével és kórházba szállításával ért véget vasárnap este a túszejtő akció a közép-angliai Nuneaton egyik szabadidőközpontjában. A túszok az incidensben nem sérültek meg. A rendőrség már a túszszabadító rajtaütés előtt közölte, hogy nem terrorcselekményről van szó. News--



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.