Holnap kifejezetten meleg időre kell készülnünk

Forrás: Thinkstock -
időjárás felmelegedés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ilyen hőmérsékletre számíthatunk a holnapi nap folyamán, és a hét többi napján. 

Szerdán változóan felhős időre számíthatunk, a reggeli órákban magas páratartalommal. Reggel 4, délután 14 fok körüli hőmérséklettel. Szerencsére csapadék nem valószínű, maximum az ország Észak-Keleti részén.

Derűs és esős napok fogják váltogatni egymást Forrás: Thinkstock

Ehhez képest csütörtökön jelentős felmelegedésre van kilátás. Ugyan reggel szintén párás, helyenként ködös időre számíthatunk, és a Dél-Nyugati szél is megélénkül majd, de a hőmérséklet 14 és 19 fok között alakul majd, ami kifejezetten enyhének számít október végén.

Péntekre azonban várható némi csapadék. Eső és zápor is kialakulhat, sőt, néhol viharossá válhat az Észak-Nyugati szél. Ám ennek hatására szombatra kitisztul az ég, és a Nap is kisüt majd. Ám nem sokáig élvezhetjük a sugarak melegségét, ugyanis vasárnap újabb felhős, viharos nap következik - írta meg a Köpönyeg.hu

Látszólag nem viselte meg a botrány Marton Lászlót, de kollégáit kerülihttp://www.life.hu/news/20171025-latszolag-nem-viselte-meg-a-botrany-marton-laszlot-allitjak-egy-cukreszdaban.htmlA meghirdetett próbára sem ment be, csak a Vígszínház melletti cukrászdáig merészkedett a lemondott főrendező, Marton László. News--Budapesti szatírt keres a rendőrséghttp://www.life.hu/news/20171025-budapesti-szatirt-keres-a-rendorseg-kozszemerem-sertes-miatt.htmlSzeméremsértés miatt nyomoz a rendőrség egy férfi ellen, aki október 20-án 23 óra körül a nemi szervét mutagatta az utasoknak az egyik budapesti metrón. NewsOrigoVonat és autó ütközött a Balatonnálhttp://www.life.hu/news/20171025-vonat-es-auto-utkozott-a-balatonnal-kedden.htmlEgy személyvonat és egy autó ütközött össze kedd délután az észak-balatoni vonalon. NewsThinkstockHét hónapig szexrabszolgaként tartották fogva a magyar lányt Írországbanhttp://www.life.hu/news/20171024-het-honapig-szexrabszolgakent-tartottak-fogva-a-magyar-lanyt.htmlÍrországban egy magyar férfi és barátnője egy másik magyar nőt zártak be és kényszerítettek prostitúcióra. Hét hónapig tartották fogva szexrabszolgaként. News--Új tévécsatorna indul Magyarországon, a Film4http://www.life.hu/news/20171024-uj-tevecsatorna-indul-magyarorszagon.htmlÚj csatorna indul, Film4 néven.News--A Pál utcai fiúk írójának leszármazottai is elhatárolódnak Marton Lászlótólhttp://www.life.hu/news/20171023-a-pal-utcai-fiok-irojanak-leszarmazottai-is-elhatarolodnak-marton-laszlotol.htmlMolnár Ferenc dédunokái és ükunokái döbbenten hallották, mivel vádolják A Pál utcai fiúk rendezőjét, Marton Lászlót. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.