Homoszexuális oroszlánokat kaptak lencsevégre

fotó állat oroszlán meleg pár homoszexuális pár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Közösülő homoszexuális oroszlánokat kapott lencsevégre egy férfi. Teljesen ledöbbent a látottakon. 

Egy brit természetjáró volt az a szerencsés, aki saját maga nézhette végig a párzó oroszlán hímek nemi aktusát. Hiába a kenyai csodás tájak, bizonyára ez az emlék égett be legjobban a férfi emlékezetébe.

Homoszexuális oroszlánokat kaptak le aktus közben (képünk illusztráció) Forrás: AFP

Paul Goldstein elmondása szerint már korábban is hallott szexelő hímoroszlánokról, de azt gondolta, ez csak valami mese. Éppen ezért majdnem hanyatt esett a döbbenettől, mikor meglátta, hogy a tőle nem olyan messze párzó oroszlánok mindkét tagja hím.

A szakirodalom egyébként már más hasonló esetről is beszámolt oroszlánok kapcsán. Sőt, más fajok között is történt már homoszexuális párválasztás, közösülés. Tudósok állítják, hogy nagyjából 450 faj esetében találkoztak már homoszexuális viszonnyal, többek között bogarak, bölények vagy flamingók esetében is.

Az oroszlánokról készült nem mindennapi képeket itt tudod megtekinteni.

Keresik a Sopronból eltűnt Ignéczy Zsuzsannát: fotó! http://www.life.hu/news/20171102-mindenki-az-eltunt-igneczy-zsuzsannat-keresi.htmlA soproni rendőrök azt kérik, aki esetleg látta a fiatal lányt, ne habozzon értesíteni őket. NewsOrigoMegszólalt a zaklatással vádolt médiatanár volt felesége, Bánkuti Anitahttp://www.life.hu/news/20171102-megszolalt-a-zaklatassal-vadolt-mediatanar-volt-felesege.htmlEgy médiaiskola tanára évekig zaklatta hetedikes és nyolacadikos diákjait, kiderült, hogy a volt feleségével is akkor kezdtett ki, amikor a nő 13 éves volt. Arra viszont ügyelt, hogy a szexuális aktusra csak 14 éves korában kerüljön sor. NewsOrigoPénteken ismét hidegfront várhatóhttp://www.life.hu/news/20171102-penteken-ismet-hidegfront-varhato-idojaras.htmlNapsütésés időt, szeles, esős hidegfront válthatja a hétvégén. News--Szörnyű baleset történt Miskolc külterületénhttp://www.life.hu/news/20171102-szornyu-baleset-tortent-miskolc-kulteruleten-kedden-delutan.htmlBaleset történt Miskolc külterületén, a 306-os elkerülő úton. Elszabadult egy pótkocsi, amely egy autóval ütközött. A benne ülő három ember azonnal meghalt. News--Meghosszabbított nyitvatartással várják a megemlékezőket a temetők, a BKK rendkívüli járatokat indíthttp://www.life.hu/news/20171101-meghosszabbitott-nyitvatartassal-varjak-a-megemlekezoket-a-temetok-a-bkk-rendkivuli-jaratokat-indit.htmlHalottak napja és Mindenszentek alkalmából segítik a megemlékezőket. News--Gondolkodtál már azon, hogy milyen hangok vannak az űrben? Ilyenek.http://www.life.hu/news/20171101-ilyen-hangok-vannak-kint-az-urben.htmlDöbbenetes felvétel került napvilágra: ilyen hangok vannak kint az űrben. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.