A férje volt a célpont, mégis a családjával végzett egy nő

Forrás: The Telegraph -
gyilkosság halál mérgezés férj Pakisztán
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
13 ember haláláért felelős egy nő, aki mérgezett tejjel próbálta eltenni láb alól a vőlegényét. 

Letartóztattak egy pakisztáni nőt, aki egy mérgezett pohár tejjel tervezte megölni a férjét. Ám a férfi nem ivott belőle, helyette az anyósa használta fel vaj és joghurt készítéshez, amelyeket aztán a családnak szolgált fel.

Férje helyett a családját mérgezte meg egy nő Pakisztánban Forrás: The Telegraph

Az eset következtében 27-en megbetegedtek, 13-an pedig életüket vesztették a rokonságból. Mint kiderült, a nő azért döntött a mérgezés mellett, mert egyáltalán nem volt szerelmes a férjébe, aki ennek tudatában is házasságra kényszerítette őt.

Elmondása szerint már többször is próbált elszökni a férfi mellől, de az mindannyiszor maga mellé parancsolta. Az esetet követően eleinte azt állította, hogy egy mérgező gyík esett a tejes pohárba, így lett fertőzött a tej, ám a rendőrségi kihallgatás során beismerte a bűntettet - írta meg a Telegraph.

Homoszexuális oroszlánokat kaptak lencsevégrehttp://www.life.hu/news/20171102-igy-kozosulnek-a-homoszexualis-oroszlanok.htmlKözösülő homoszexuális oroszlánokat kapott lencsevégre egy férfi. Teljesen ledöbbent a látottakon. NewsAFPKeresik a Sopronból eltűnt Ignéczy Zsuzsannát: fotó! http://www.life.hu/news/20171102-mindenki-az-eltunt-igneczy-zsuzsannat-keresi.htmlA soproni rendőrök azt kérik, aki esetleg látta a fiatal lányt, ne habozzon értesíteni őket. NewsOrigoMegszólalt a zaklatással vádolt médiatanár volt felesége, Bánkuti Anitahttp://www.life.hu/news/20171102-megszolalt-a-zaklatassal-vadolt-mediatanar-volt-felesege.htmlEgy médiaiskola tanára évekig zaklatta hetedikes és nyolacadikos diákjait, kiderült, hogy a volt feleségével is akkor kezdtett ki, amikor a nő 13 éves volt. Arra viszont ügyelt, hogy a szexuális aktusra csak 14 éves korában kerüljön sor. NewsOrigoPénteken ismét hidegfront várhatóhttp://www.life.hu/news/20171102-penteken-ismet-hidegfront-varhato-idojaras.htmlNapsütésés időt, szeles, esős hidegfront válthatja a hétvégén. News--Szörnyű baleset történt Miskolc külterületénhttp://www.life.hu/news/20171102-szornyu-baleset-tortent-miskolc-kulteruleten-kedden-delutan.htmlBaleset történt Miskolc külterületén, a 306-os elkerülő úton. Elszabadult egy pótkocsi, amely egy autóval ütközött. A benne ülő három ember azonnal meghalt. News--Hiába kereste a családja az eltűnt fiatal nőt, már eltemettékhttp://www.life.hu/news/20171101-titokban-eltemettek-a-not-akit-az-egesz-csaladja-keresett.htmlCrissita Cage-Toaster családjának története szívszorító és bizarr. A rokonok sosem fognak tudni megbékélni a fájdalommal. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.