Fred Talbot pedofil időjós beismerő vallomást tett

Forrás: Getty Images/2015 Getty Images/Christopher Furlong -
Fred Talbot pedofil metoo tanár beismerő vallomás időjós
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Fred Talbot ismert időjós volt, emellett biológiatanárként is dolgozott. A férfi azonban már évek óta börtönben ül kiskorú fiúk megrontása miatt, eddig azonban minden vádat tagadott. Most úgy döntött, beismerést tesz, a 10. áldozatának molesztálását vallotta be.

Fred Talbot ismert időjós volt, valamint tanított is. Ismerték és szerették őt Angliában, míg ki nem derültek a férfi sötét titkai: pedofil! Most először elismerte el egy volt diákjának megrontását, pedig eddig mindvégig tagadott, annak ellenére, hogy sokan vádolták őt. A 67 éves férfi jelenleg is börtönben van. Két korábbi tanulója molesztálása miatt öt évre ítélték, majd további négy évre mikor kiderült, hogy másik hét egykori diákjával is fajtalankodott.

Fred Talbot beismerte 10. áldozatának megrontását Forrás: Getty Images/2015 Getty Images/Christopher Furlong

Kiderült, hogy a The Stone Roses énekese is a diákja volt: Ian Brown is beszámolt a férfi szörnyűségeiről. Szerencséjére őt nem zaklatta a tanár, de tanúja volt annak, ahogy a diáktársait molesztálja. Fred Talbot annak ellenére, hogy eddig következetesen nem ismerte el tettét, a napokban bevallotta a 10. áldozatának megrontását. Azt nem tudni, miért gondolta meg magát az egykori időjós. A férfit eőször 2015-ben csuktak le, az esete hatalmas port kavart. Kiderült, hogy az egykori tanár melegpornót nézetett a diákjaival, és naplójába minden mocskos fantáziáját leírta a tanulóiról. Ezért is furcsa, hogy eddig tagadott. A tanár kirándulásokat is tartott, termlészetesen kihasználta, hogy a diákok távol kerültek a szüleiktől: alkohollal kínálta őket, aztán szexuális iránybe terelte az eseményeket - írja a Daily Mail.

A férje volt a célpont, mégis a családjával végzett egy nő http://www.life.hu/news/20171102-volegenye-helyett-a-csaladjat-mergezte-meg-egy-no.html13 ember haláláért felelős egy nő, aki mérgezett tejjel próbálta eltenni láb alól a vőlegényét. News--Homoszexuális oroszlánokat kaptak lencsevégrehttp://www.life.hu/news/20171102-igy-kozosulnek-a-homoszexualis-oroszlanok.htmlKözösülő homoszexuális oroszlánokat kapott lencsevégre egy férfi. Teljesen ledöbbent a látottakon. NewsAFPKeresik a Sopronból eltűnt Ignéczy Zsuzsannát: fotó! http://www.life.hu/news/20171102-mindenki-az-eltunt-igneczy-zsuzsannat-keresi.htmlA soproni rendőrök azt kérik, aki esetleg látta a fiatal lányt, ne habozzon értesíteni őket. NewsOrigoHiába kereste a családja az eltűnt fiatal nőt, már eltemettékhttp://www.life.hu/news/20171101-titokban-eltemettek-a-not-akit-az-egesz-csaladja-keresett.htmlCrissita Cage-Toaster családjának története szívszorító és bizarr. A rokonok sosem fognak tudni megbékélni a fájdalommal. NewsOrigoEgy médiaiskola tanára és vezetője évtizedek óta zaklatta fiatalkorú diákjaithttp://www.life.hu/news/20171031-egy-mediaiskola-tanara-es-vezetoje-evtizedek-ota-zaklatta-diakjait.htmlÉveken át zaklatta hetedikes-nyolcadikos diákjait egy médiaiskola vezetője és tanára. A bizonytalan, bátortalan lányokat szemelte ki, de arra kínosan ügyelt, hogy az áldozata elérje a 14 éves kort. NewsOrigo7 hónapos kislányát rázta halálra Fertőendréden egy anyahttp://www.life.hu/news/20171031-hethonapos-kislanyat-razta-halalra-fertoendreden-egy-anya.htmlHéthónapos kislányát halálra rázta egy magyar anya, aki gyakran ivott alkoholt és szedett nyugtatókat. Idegesítette a gyermek sírása, ezért végzett vele. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.