Kerényi Miklós Gábor ATV metoo zaklatás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kerényi Miklós Gábort, az Operettszínház zaklatással vádolt rendezőjét ma menesztették állásából. A színház közleményt adott ki, amire Kerényi is reagált közösségi oldalán.

Az ATV Egyenes beszéd című műsorában nevezte meg Kerényit egykori táncosa, aki zaklatással vádolta. Maros Ákos már 12 éve nem dolgozik a táncosként, Amerikában él, így úgy érezte, elmondhatja, mi történt vele. A férfi azt állítja, hogy 23 évvel ezelőtt Kerényi elfenekelte egy vállfával. Az ATV az ügyben megkereste a rendezőt is, aki azt mondta, nem pontosan úgy emlékszik az eseményekre, ahogyan azt Maros elmesélte.

Kerényi Miklós Gábor másképpen emlékszik a történtekre, mint egykori táncosa Forrás: MTI/Zih Zsolt

"Ez egy szimpatikus fiatal táncos volt. Természetesen homályosan emlékszem az eseményekre, mert 23 év nagy idő. Nagyon furcsa, hogy ő 23 év után jelentkezik egy ilyen történettel. Amit elmond, annak van alapja, de az én emlékezetem szerint ez nem pontosan így történt, és nem pontosan ez történt. De ez tulajdonképpen mindegy, mert ez csak egy vita lenne. A tény, amit ő alapvetően elismer, az arról szól, hogy ez egy közös megegyezés alapján történő valami volt két felnőtt ember között. Tulajdonképpen neki ezt bármikor joga lett volna abbahagyni, amit abba is hagyott, az ő saját elmondása szerint. És tulajdonképpen nem minősítette szexuális zaklatásnak. Nem is volt az. Semmilyen szmpontból nem is volt az" - nyilatkozott Kerényi az ATV Híradójának.

Lady Gaga tetoválását varratják magukra a nemi erőszak áldozatai: fotóhttp://www.life.hu/news/20171107-lady-gaga-tetovalasat-varratjak-magukra-a-nemi-eroszak-aldozatai.htmlA #metoo után közös tetoválással fognak össze a szexuális erőszak túlélői a közösségi oldalakon. Mindenki azt a mintát varratja magára, melyet körülbelül egy éve Jacqueline Lin illusztrátor tervezett, aki szintén áldozat volt. NewsOrigoMenesztették az ELTE dékánjáthttp://www.life.hu/news/20171107-menesztettek-az-elte-dekanjat.htmlPár napja adtunk hírt róla, hogy szexuális zaklatással vádolják az ELTE egyik professzorát. Egyelőre nem tudni, hogy a dékán menesztése összefüggésben van-e a botránnyal.News--A Marson töltött előző életére emlékszik egy fiú http://www.life.hu/news/20171107-egy-orosz-fiu-elozo-eleteben-a-marson-elt.htmlA fiú kicsi kora óta furcsa dolgokat állít. Nem tudni honnan szedi ezeket, hiszen senki sem beszélt körülötte a Marsról és ufókról. Ő mégis szentül hiszi, hogy közülük való. NewsOrigoKirúgta az Operettszínház Kerényi Miklós Gáborthttp://www.life.hu/news/20171107-kirugta-az-operettszinhaz-kerenyi-miklos-gabort.htmlA rendező zaklatási botrányba keveredett: tegnap az ATV műsorában egykori táncosa beszélt arról, mit tett vele Kerényi. Az Operettszínház ma közleményt adott ki az üggyel kapcsolatban. News--Szex közben megfojtotta áldozatát a férfi, a holttestet az M0-son dobta kihttp://www.life.hu/news/20171107-megfojtotta-aldozatat-szex-kozben-a-ferfi-a-holttestet-kidobta-az-m0-son.htmlAlkalmi partnerének pénzt fizetett az együttlétért a férfi, aki végül megölte a nőt. Az erőszakos közösülés közben megfojtotta, holttestét pedig kirakta az M0-son. News--Az orosz Anatoliy Ezhkov randira hívta Irina Gonchar nővért, majd megpróbálta megenni őt (18+)http://www.life.hu/news/20171107-az-orosz-anatoliy-ezhkov-randin-probalta-megenni-irina-gonchar-novert.htmlRomantikus randevút ígért az orosz Anatoliy Ezhkov egy nővérnek, akivel az interneten ismerkedett össze, de a találkozás vérfürdővel ért véget. A férfi a nő arcát és testét marcangolta, meg akarta enni a partnerét. News--





Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.