Így halhatott meg a Soroksáron kocogó nő

Forrás: Shutterstock -
gyilkosság halál Budapest Soroksár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Évek óta nem tudják, hogy pontosan hogyan halhatott meg Kardosné Gyurik Krisztina. Egy korábban  rendőrként dolgozó férfi azonban új elmélettel állt elő.

Négy éve nem találja a rendőrség annak a soroksári nőnek a gyilkosát/gyilkosait, akik 2013. szeptember 25-én megerőszakolták, majd megölték Krisztinát Szigetdűlőn. Az elkövetőt/elkövetőket annak ellenére sem találták meg, hogy nyomravezetői díjat ajánlottak fel. Az összeget a gyilkosság egyéves évfordulójához közeledve már egymillió forintra emeltek, majd tavaly ötmillióra tolták fel.

Négy éve nem találja a rendőrség a soroksári nő gyilkosát (képünk illusztráció) Forrás: Shutterstock

Azóta sem sikerült kézre keríteni a tettest, de egy évekig rendőrként dolgozó férfi, Szántó Csaba most új elmélettel állt elő:

"(...)Véleményem szerint a gyilkos, akit keresünk, mert meggyőződésem, hogy egy elkövetőről van szó, valahol a környéken, vagyis Soroksáron vagy Pesterzsébeten él: nagyon jól ismerte a kietlen részt, ahol a bűntény történt." - mesélte Csaba, aki szerint a gyilkosok többnyire olyan területeket választanak a bűncselekmény elkövetéséhez, amit jól ismernek, és biztonságosnak éreznek.

"Véleményem szerint biztos az is, hogy készült a támadásra, és nem hirtelen, a pillanat hevében cselekedett. Úgy gondolom, hogy a bokros, erdős részen lapulva, lesben állva várta áldozatát" - írta meg a Blikk.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.