Belekente az orra tartalmát a vásárolt áruba a pénztáros

Forrás: Giphy -
pénztáros orrtúrás takony Tesco
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A nő teljesen ledöbbent, mikor azt látta, hogy az általa vásárolt termékekbe a pénztáros belekente az orrát. 

Zoe Balding betért egy Tescóba Pemburyben, ám elég valószínű, hogy ezentúl inkább egy másik üzletben fogja beszerezni a mindennapi élelmiszereket. Ugyanis mikor felpakolta a futószalagra a termékeket, a pénztáros a leolvasásuk mellett egy igen undorító dolgot tett:

Miközben fogdosta a nő által megvásárolni kívánt temrékeket, túrta az orrát, majd egy mozdulattal kihúzta a lyukból az ujját, megvizsgálta az odatapadt orrváladékot, majd belekente a nő által odapakolt áruk egyikébe.

Belekente az orra tartalmát a vásárolt áruba a pénztáros Forrás: Giphy

Zoe a látottaktól olyan szinten lefagyott, hogy köpni-nyelni sem tudott. Kifizette a vásárolt termékeket, és azonnal felkereste az ügyfélszolgálat pultját, ahol panaszt tehetett az ügyben.

Az élelmiszer üzletlánc ügyfélszolgálata sajnálattal vette tudomásul a történteket, és felajánlott egy vásárlási utalványt a nő számára. Bár Zoe ehelyett sokkal inkább örült volna annak, ha lépéseket tesznek annak érdekében, hogy ilyen többé ne fordulhasson elő. - írta meg a Metro.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.