Ez az idei év utolsó tízmilliószoros napja

Forrás: Thinkstock -
boldogság pozitív gondolkodás tibeti kultúra szerencse tízmilliószoros nap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
November 10-én, azaz ma van az év utolsó tízmilliószoros napja. Használd ki! 

A tízmilliószoros nap a tibeti kultúrából ered, ott ugyanis a "nagy" Buddha (Dharmacsakra) napokat hívják így. A lényege pedig az, hogy a mindennapi életünkben működő energiák ilyenkor egyesítésre kerülnek, ennek köszönhetően pedig jóval nagyobb teremtőerővel rendelkeznek, mint az év összes többi napja.

Engedd, hogy a vágyak testet öltsenek az életedben Forrás: Thinkstock

Idén is több tízmilliószoros nap volt, és ma van 2017-ben az utolsó. Éppen ezért érdemes megragadni az alkalmat, és csupa olyan dologra gondolni, ami a szíved mélyén vágyad, álmod, elérni kívánt célod.

Ne hagyd, hogy a mindennapi problémák befolyásolhassák a gondolataidat, engedd meg, hogy ma kizárólag azok az érzések vezéreljenek, amelykre valóban vágysz. És ha ezekre fókuszálsz, akkor a gondolataiddal könnyen megteremtheted a lehetőséget a megvalósításra.

Természetesen, - ahogy mindenben - ebben sem hisz mindenki. Annyi azonban biztos, hogy a pozitív gondolkodás a "hitetleneknek" sem árt, így ha nem is fog megváltozni az életed ezután, legalább eltöltöttél úgy egy napot, hogy nem engedtél teret a negatív gondolatoknak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.