Kitalálták a legújabb világvégét: felbukkant a Nibiru!

Forrás: AFP/Ho -
Nibiru világvége bolygó katasztrófa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mindenki vigyázzon, támad a Nibiru...

Bizonyára még sokan emlékszünk arra a teóriára, mely szerint idén szeptember 23-án fog becsapódni a Földbe a Nibiru nevű óriáségitest. A jóslat szerint az ütközés következtében a földi életnek annyi.

Mint az sokunknak feltűnt, szeptember végén nem semmisült meg az élet, de állítólag ami késik, nem múlik: felfedeztek egy égitestet, amely az OGLE-2016-BLG-1190Lb nevet kapta. A NASA Spitzer űrteleszkópja rögzítette az égitestet, ami 22 ezer fényévnyire van a mi bolygónktól. Persze a "szemfülesek" szerint ez valójában a rettegett Nibiru, amit még soha senki nem látott, most viszont megmutatta magát.

Tudósok szerint nem kell attól tartani, hogy a barna törpe eléri valaha is a Földet Forrás: AFP/Ho

Viszont az igaz, hogy tizenháromszor akkora, mint a Jupiter, ami csak azért kellemetlen, mert a mi Naprendszerünk legnagyobb bolygója bizony a Jupiter. A tudósok éppen ezért barna törpének gondolják, ami már több, mint bolygó, de még nem elég ahhoz, hogy csillag lehessen.

Az összeesküvéseket gyártók azonban biztosak abban, hogy a barna törpe nem lehet más, csak a soha senki által nem látott Niburu, ami átszökellve 22 ezer fényévet idesuhan, és belecsapódik a bolygónkba. - írta meg az Express.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.