földön túli videó természet feletti szellem kísértet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Chris Chalker és a kollégája nem hittek a szemüknek, mikor meglátták a vérfagyasztó árnyat. 

Chris Chalker és Darren Vowles a St. Paul's Portland téren lévő egyik ingatlan pincéjében dolgoztak, amikor elképesztő dologra lettek figyelmesek. A két férfi éppen téglasorokat pakolt a teljes átalakítás alatt álló épületben, mikor különös dologra lettek figyelmesek.

Chris azonnal telefont ragadott, hogy rögzítse a paranornális tevékenységet, majd a videóból később kivágott néhány képet, amelyeken véleménye szerint jól látszik, hogy több szellem is tartózkodott a helyiségben.

A kőmüves férfi még egy

fej nélküli alakot is látni vél a felvételeken,

aki egy csecsemőt tart a kezében. Elmondása szerint nem ez volt az első alkalom, hogy furcsa dolgokat észleltek az alagsorban. Beszámolt több megmagyarázhatatlan esetről is, mint például amikor egy villanykörte mindenféle előjel nélkül felrobbant - írta meg a Mirror.

Szellem mászott a kisgyerek ágyába - videó

Egy angliai házaspár állítja, hogy szellem zaklatja a másfél éves kisfiukat.
Az anya a The Sunnak elmondta, hogy fia gyakran próbált meg kimászni az ágyából, ezért a férjével egy kamerát szereltek a szobájába. Laura Haigh a felvételeken észrevette, hogy különös fény jelenik meg a kiságy felett, majd egy áttetsző, alacsony alak mászik be Sebestian mellé az ágyba: videó!

Íme egy újabb teória, hogy mi történhetett Amelia Earharttalhttp://www.life.hu/news/20171115-ez-tortenhetett-amelia-earharttal.htmlÉvtizedek óta keresik a választ arra a kérdésre, hogy hogyan veszítette életét Amelia Earhart. NewsOrigoSaját nevelőapja gyilkolta meg a védtelen kisfiút (18+)http://www.life.hu/news/20171115-evtizedekkel-kesobb-derult-ki-hogy-a-neveloapa-vegzett-a-kisfiuval.htmlA szemtanú évtizedekig titkolta a borzalmas eseményeket, de egy napon betelt a pohár, és kitálalt. NewsOrigoÁldozatok meséltek: 91 éves magyar származású gróf molesztálta alkalmazottahttp://www.life.hu/news/20171115-91-eves-magyar-szarmazasu-grof-molesztalta-alkalmazotta.htmlEgy magyar száramzású, Nyugat-Euróbában élő gróf, magyar alkalmazottakat keresett rezidenciájára. A házimunkáért, főzésért, takrításért körülbelül 300 ezer forintos fizetést kínált. Az álom azonban rémálommá vált - áldozatok vallottak. News--Szörnyű baleset: hídról zuhant a Tisza árterébe a teherautó Algyőnélhttp://www.life.hu/news/20171115-szornyu-baleset-hidrol-zuhant-a-tisza-arterebe-a-teherauto-algyonel.htmlEgy teherautó zuhant az ártérbe az Algyő közelében található Tisza-hídról. A balesetben egy fő könnyű sérülést szenvedett.News--B. László teherbe ejtette a 13 éves lányát http://www.life.hu/news/20171114-sajat-lanyat-ejtette-teherbe-b-laszlo.htmlDöbbenetes dolgot tett a tápiószelei férfi: saját lányát ejtette teherbe. NewsOrigo110 ezer forintott kapott egy pékség hajléktalanok etetésére http://www.life.hu/news/20171113-hajlektalanokat-etet-egy-budapesti-pekseg.html110 ezer forintot kapott egy budapesti pékség arra a célra, hogy fél éven keresztül mindennap ételt adjanak egy hajléktalannak. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.