Kerényi Miklós Gábor Operettszínház metoo Vujity Tvrtko zaklatás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy megírtuk, hétfőn Kerényi Miklós Gábor, az Operettszínház zaklatással vádolt, egykori művészeti vezetője Rónai Egon vendége volt az ATV Egyenes beszéd című műsorban.

Kerényi az ellene felhozott vádak nagy részét tagadta, elutasította, hogy valaha nemi szerveket, vagy melleket fogdosott volna.

Azóta azonban Vujity Tvrtkón keresztül jelentkezett Kero egykori állítólagos - akkor 13 éves - áldozata, és levélben írta le az átélteket. "Akkor én csak szégyent, félelmet és amikor teljes erőből megütött a vállfával, szörnyű fájdalmat éreztem – idézte fel a 24 évvel ezelőtt történteket. Felnőtt fejjel már egyértelmű volt a szexuális töltet akkori megléte" - tette hozzá a férfi.

"Természetesen fenntartom, hogy ez nem történt meg, és bármikor szívesen nyilvánosan találkozom vele" - reagált a Blikken keresztül Kero, és hozzátette, nincs jól. "Dupla szívgyógyszert és nyugtatót is szedek. Állandó orvosi felügyelet alatt vagyok" - mondta.

Forrás: MTI/Zih Zsolt

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.